Sinds ik de 30 ben gepasseerd heb ik gemerkt dat mijn huid sneller reageert op producten. Ik heb echt wel wat moeite om producten te vinden waar ik niet een rode, jeukerige huid van krijg. Nu heb je natuurlijk geweldige producten op de markt, maar ja die zijn niet te betalen. Dus was ik op zoek naar een goed product en als het even kan voor een budgetprijsje. Tijd voor een review en een budgettip van mij (nou ja niet helemaal)!

Ik had vorig jaar voor het eerst een tutorial opgenomen met alleen maar make-up van de Action. Nu ben ik erg fan van Max&More, maar de foundation, die trok mijn huid echt niet. Ik zat de volgende dag onder de jeukende bultjes :(. Het grappige is dat ik het niet heb met andere producten van Max&More, echt alleen met foundation helaas.

Inmiddels gebruik ik al een tijdje de foundation van Loreal (True Match). Daar gaat mijn huid goed op. Maar ja, een flesje is wel €16,99. Tja dat vind ik prijzig.  

Nu kreeg ik van Irene van Copywritecat een tip ingefluisterd, namelijk ‘All Matt Plus’ foundation van Catrice. Nou mensen! Wat een uitvinding! En wat een prijsje! 

Ok, ok, laat ik bij het begin beginnen. Je hebt heel weinig nodig om eventuele vlekken uit je gezicht te laten verdwijnen. Met een klein pompje was ik er al. Je kunt natuurlijk ook een dikkere laag opdoen, maar daar houd ik niet zo van. Ik heb laatst geleerd in een tutorial dat dit ‘caken’ heet. Ik denk omdat je je gezicht verandert in een glazuurlaag? Nee ieder z’n smaak. Ik heb het mooi gezien en ik heb het lelijk gezien.

Terug naar mijn nieuwe favoriete foundation! Hij is dus van Catrice en kost maar € 6,59! Omdat ik maar een klein pompje nodig heb denk ik dat ik er wel wat maanden mee kan doen, maar ik zal het eens voor jullie in de gaten houden.

Welke foundation gebruik jij? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *