Gastblogs schrijven voor Pinkbudget.nl?

Dat kan! Super leuk dat je mij wil helpen met het bouwen van een budget lifestyle platform. Heb jij een budget verhaal dat je wil delen, of heb jij tips die mijn lezers absoluut moeten weten? Stuur mij vooral een bericht!

PinkBudget heeft vandaag de dag ongeveer 10.000 bezoekers per maand, dus publiek genoeg. Ik doe wel graag de eindredactie over mijn eigen blog zodat alles enigsinds in dezelfde stijl is. Ik heb wel namelijk wat kleine eisen:

  • De blogposts moeten niet te lang zijn en de alinea’s moeten gescheiden worden met kopjes. Dat vind Google leuk, maar het leest ook gewoon een stuk lekkerder.
  • Ik spreek mijn lezers aan met ‘jou of jij’.
  • In de inleiding moet je gelijk neerzetten waar jouw blog over zal gaan. De voorkeur gaat natuurlijk enorm uit naar budget gerelateerde zaken of lifestyle.
  • Er is een foto benodigd voor bovenin de blogpost. Deze moet rechtenvrij zijn anders krijg ik claims achter mij aan.
  • Heb je een eigen blog of website? Ik link hem graag voor je in je blogpost.
  • Ik ga geen reclame maken voor informatie of producten waar ikzelf niet achtersta.

Dus ben je nog steeds enthousiast en wil je een blog voor pinkbudget.nl schrijven? Of heb je andere vragen? Stuur mij een berichtje via lianne@pinkbudget.nl of via het contactformulier!