Beauty

Make-up review! Catrice All Matt Plus Foundation

Sinds ik de 30 ben gepasseerd heb ik gemerkt dat mijn huid sneller reageert op producten. Ik heb echt wel wat moeite om producten te vinden waar ik niet een ontplofte huid van krijg. En als het ff kan voor een budgetprijsje. Tijd voor een review en een budgettip van mij (nou ja niet helemaal)!

Ik had vorig jaar voor het eerst een tutorial opgenomen met alleen maar make-up van de Action. Nu ben ik erg fan van Max&More, maarrrr de foundation trok mijn huid echt niet. Ik zat de volgende dag onder de jeukende bultjes :(. Het grappige is dat ik het niet heb met andere producten, alleen met foundation :shrug:.

Inmiddels gebruik ik al een tijdje de foundation van Loreal (True Match). Daar gaat mijn huid goed op. Maar ja, een flesje is wel €16,99. En ja dat vind ik prijzig.  

Nu kreeg ik van Irene van Copywritecat een tip ingefluisterd, namelijk ‘All Matt Plus’ foundation van Catrice. Nou mensen! Wat een uitvinding! En wat een prijsje! 

Ok ok laat ik bij het begin beginnen. Je hebt heel weinig nodig om de vlekken uit je gezicht te laten verdwijnen (je weet wel, net als je zin om te werken na 3 weken vakantie). Met een klein pompje was ik er al. Je kunt natuurlijk ook een dikkere laag opdoen, maar daar houd ik niet zo van. Ik heb laatst geleerd in een tutorial dat dit ‘caken’ heet. Ik denk omdat je je gezicht verandert in een glazuurlaag? Nee ieder z’n smaak. Ik heb het mooi gezien en ik heb het lelijk gezien.

Terug naar mijn nieuwe favoriete foundation! Hij is dus van Catrice en kost maar € 6,59! En omdat ik maar een klein pompje nodig heb denk ik dat ik er wel wat maanden mee kan doen, maar ik zal het eens voor jullie in de gaten houden.

Welke foundation gebruik jij? 

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.