Blog,Fashion

Mijn outfit inspiraties – mei 2020

Ik ben weer met iets nieuws begonnen! En het duurde heel lang voordat ik het durfde maar ik heb het gewoon gedaan. Ik ben foto’s op social media gaan zetten van mijn outfits. Nu hoor ik je denken: ‘Waarom deed je dit niet eerder dan?. Nou heel simpel, mijn onzekerheid zat in de weg, ik heb geen maatje S. En ondanks dat ik niet ontevreden ben over mijn lijf, het delen van foto’s waar je complet op staat is wel spannend. Maar ik krijg hele leuke reacties dus ik ga het gewoon doorzetten! Nu deel ik mijn outfit inspiraties in mijn Instagram en Facebook stories, dus het kan zijn dat je ze gemist hebt sinds ze dan maar 24 uur online staan. Gelukkig heb ik een blog en kan ik ze natuurlijk ook hier delen!

Al vind ik dat stiekem nog spannender omdat ik inmiddels bijna 4000 bezoekers per maand heb. Maar goed….. als klein meisje wilde ik altijd model worden voor de dikke boeken die je vroeger altijd kreeg van de Neckerman, kun je voorstellen hoelang ik al bezig met hiermee haha. Pre-online-shoppen tijdperk haha. En tegenwoordig ben ik ook nog heel veel bezig met kleding inspiraties. Hele Pinterest borden, ik kijk ook ’s ochtends even rustig wat ik aantrek door naar die borden te kijken 😉.

Dus hoog tijd dat ik mijn eigen foto’s ook op die borden zet! Kijk even met me mee:

Als er iets nieuws tussen zit heb ik het gelinkt eronder. Nu hoor ik je denk ‘Zoooo die Lianne shopt er wat op los’! Nou ja en nee, dit zijn mijn outfits van de afgelopen maand en ik zal eerlijk opbiechten, ik heb uiteindelijk niet alles gehouden. Zo was ik achteraf toch niet zo fan van de Landrover sneakers. Maar ik deel deze outfits meer als outfit inspiraties en niet als shopinspiratie :). Dus ik probeer daar met mijn outfits een goede balans in te vinden. Maar eerlijk is eerlijk, tijdens de lockdown wist ik ook de online shops te vinden. En sinds ik wat dikker ben dat vorig jaar had ik wat nieuwe zomerkleding nodig (die ik beter pas :S).

Tot de volgende keer!