Beauty,  Blog

Tips voor die droge handen

De meeste van ons zijn goed opgevoed en wassen een paar keer per dag de handen. En nu met het Covid-19 virus in het land wassen we uiteraard nog vaker die handjes. Nu vind ik het heerlijk om mijn handen te wassen. Altijd als ik Detol Lavendel handzeep gebruik moet ik aan mijn laatste kraamweek denken wat een super fijne week was. Wat ik echter in die periode had, heb ik nu weer, super droge zere handen. Maar ik heb tips voor je wat je hier tegen kunt doen. Voor een budgetprijsje natuurlijk!

Vaseline

Ik heb al een keer een blog geschreven over vaseline. Waar het vandaan komt, maar ook waar je het wel niet allemaal voor kunt gebruiken. Een pot vaseline is niet heel duur. Omdat het vooral op je huid blijft liggen blijft het best lang vet. Dus ik zou het opsmeren voor het slapengaan, dan kan het rustig intrekken en de volgende dat heb je weer poezelige handjes.

Uiercreme

Nog zo’n product wat multifunctioneel is. Dit is een product waar mijn vader compleet bij zweert. Het trekt ontzettend snel in en het doet zijn werk. En het is nog goedkoop ook.

Protecting Balm van Oriflame

Ik heb serieus 6 van deze potjes. Ik wacht namelijk altijd tot wanneer ze in de sale zijn en dan sla ik in. Dit is namelijk geen budgettip, als ze niet in de sale zijn zou ik ze niet kopen namelijk Maar het maakte me niet minder fan. Als Skye droge wangetjes of droge handjes heeft dan smeer ik dit altijd op bij haar voordat ze gaat slapen. Maar ook bij mezelf als ik droge lippen of droge plekken heb. Het werkt echt geweldig. Het is zelfs het enige dat bij mij werkt. Je kunt dit vergelijken met vaseline. Dit is ongeveer hetzelfde maar dan met een lekker geurtje en een geweldig potje. Hier zit namelijk ook petroleum in en bijenwas. Momenteel gebruik ik het veel voor mijn knokkels en lippen. Je vindt je ze hier.

Bio-Oil Dry Skin Gel

Met deze tip kwam mijn vriendinnetje Sarah. Die gebruikt dit overal voor, zeker voor haar kleine mannetje. Nu is Bio Oil niet het goedkoopste merk dat er op de markt is, maar het werkt wel geweldig!

Heb jij ook goede tips? Deel ze hieronder!

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.