Fashion

Budget Mode Looks voor deze lente 2020

Photo by Amanda Vick on Unsplash

De lente is al een tijdje van start, tijd voor een blog over de mode looks van deze lente. En nog belangrijker! Hoe je deze voor een klein prijsje kunt scoren! Want we kunnen nu niet uitgebreid naar de winkels om te gaan shoppen. Perfecte tijd om bekend te raken met alle toffe plekjes op het internet waar je prijzen kunt vergelijken.

Voor mijn blog van vandaag heb ik gebruik gemaakt van de website online-outlet.net. Deze website is een platform waar je heel veel merk mode artikelen kunt vinden met hele hoge kortingen. Nou daar gaat mijn budgethart in ieder geval harder van slaan haha. Zij hadden mij benaderd of ik een keertje een blog over hen wilde maken. Ik heb dus producten op hun website gezocht voor deze blogpost.

Halflange Zomerjurken

Dit is een trend die we hebben meegenomen van vorig jaar. De zomerjurken die onder je knie vallen. Ideaal voor naar je werk aan de keukentafel of als je voor het eerst gaat facetimen met je schoonouders ;). Ik heb wat leuke items voor jullie uitgezocht:

Look voor in de tuin

Hoewel de zon even een paar dagen ver te zoeken is, wanneer hij weer gaat schijnen is deze look perfect om er zonnig bij te zitten met een wijntje in de hand:

Een middagje online shoppen

Voordeel van thuisshoppen is dat je niet al die tassen hoeft te tillen. Maar dat betekent niet dat je in je hoodie moet aan shoppen. Hup, mooie outfit aan en scoren maar!

Voor een glamour datenight aan de keukentafel

Ik ken meerdere mannen die een mooie jumpsuit enorm kunnen waarderen. Het begin van een succesvolle avond ;). Ik heb 2 voor jullie gevonden:

Van fab naar fit

Mocht je de motivatie weten te vinden om te gaan sporten, dan heb ik ook nog wat leuke items gevonden:

Thuislook op de bank

Heb je nou echt een ‘off’ day. Nou vooruit, maar doe het dan wel in deze outfit:

Mijn eigen lente look

Ikzelf heb altijd al een voorliefde gehad voor blazers en colberts. Dus dat deze in de vrolijkste kleurtjes in de winkels hangen vind ik helemaal niet erg. Gecombineerd met een leuk wit shirt en witte sneakers vind ik ze het leukst:

Kleine disclaimer, alle artikelen hierboven zijn ergens in de sale. Het kan dus zijn dat wanneer jij kijkt dat jouw maat mogelijk er niet meer is. Ook zijn dit dure merken voor een klein prijsje, maar je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar deze looks zonder een merk.

Neem vooral een keer een kijkje op online-outlet.net. Het is absoluut de perfecte plek om merken voor een koopje te vinden!

Over auteur

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoud en heb ik een klein shopje opgezet.

Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben is Assistant Teamlead Operations bij Byte. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.

1 Reactie

  1. […] van haar gekozen looks en willen graag deze blog post met jullie delen. Haar originele blog kun je hier […]

Reacties zijn gesloten.