Persoonlijk

Winactie: PinkBudget bestaat 5 jaar!

Jeetje mijn website PinkBudget.nl bestaat alweer 5 jaar! Super goed moment voor een winactie! Cadeautjes krijgen is leuk, weggeven is nog veeeeel leuker.

Wat kun je winnen?

Nou wat er op de foto staat. Klaar. Nee geintje, je kunt een pakket winnen met spulletjes die ik persoonlijk heel erg leuk vind, maar ook met een dikke vette knipoog naar PinkBudget. Er zitten planners in, maar ook een knutselitems, iets voor in huis, sieraadjes etc.. Even een opsomming:

 • Een Budget Planner van Zoedt
 • Een Maaltijd Planner van Zoedt
 • Een graveerpen waarmee je op allerlei materialen kunt graveren
 • Een geurkaars met panterprint
 • Een geurkaars met de geur van chocoladecake
 • Een nep-plantje in een giga leuke pot (tuurlijk houd ik liever van echte planten maar dat leek me zo moeilijk versturen)
 • Een waterbeker met de tekst: Cheers it’s time to relax”
 • Een DIY armband van de Action
 • Hobby elastiek om bijvoorbeeld armbandjes mee te maken
 • 2 paar oorbellen
 • 2 sets armbanden uit mijn eigen PinkBudget collectie

En mocht je nou niet de hoofdprijs winnen. Ik heb ook nog ‘troostprijzen’:

Wat moet je doen om deze winactie te winnen?

Super simpel! Je moet je hieronder inschrijven voor mijn maandelijkse Nieuwsmail. Zodra je de bevestiging per e-mail hebt ontvangen maak je kans! Alle inschrijvingen die ik tot en met vrijdag 20 maart 2020 ontvang maken kans op een prijs.

* indicates required

Powered by MailChimp

Wil je jouw winkans vergroten?

 1. Extra kans: Volg mij op Instagram Facebook
 2. Dubbel kans: Deel mijn actie op Social Media
 3. Triple kans: Gebruik de hashtag #pinkbudget in je bericht.

Nog even de voorwaarden want dat moet bij een winactie 😉
– Deze winactie loopt tot en met 20 maart 2020;
– De winnaars ontvangen persoonlijk bericht én worden bekendgemaakt via deze website (en mogelijk Social Media)
– Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden
– Deelname aan deze winactie is mogelijk vanaf 18 jaar of vanaf 16 jaar met toestemming van je ouders

Succes allemaal! En bedankt voor het lezen van mijn blog :).

Lianne - PinkBudget

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoud en heb ik een klein shopje opgezet.

Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben is Assistant Teamlead Operations bij Byte. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.

Dit vind je misschien ook leuk...