Beauty,  Budgettips

Mijn ervaring met Goodiebox

Ik kreeg een paar weken geleden van mijn vriendinnetje Sarah een Goodiebox als cadau, we hadden het er al vaker over gehad, maar ik vond het altijd zo duur. Maar ik was toch nieuwsgierig naar de hype en het concept, dus ik heb zelf ook een abonnement aangevraagd. Ik deel graag met jullie mijn bevindingen!

Wat is Goodiebox?

Goodiebox is een abonnement wat je afneemt puur voor jezelf. Elke maand krijg je een doosje toegestuurd met een leuk printje met daarin 5 tot 7 beauty producten. Dit varieert van een scrubmaskertje tot make-upkwasten tot handcrème en mascara. Het kost € 20 euro per maand en als je jouw vriendinnen via een speciale link laat bestellen krijgen zij korting en jij een gratis Goodiebox. Tenminste je krijgt Goodiepoints (die krijg je ook als je producten uit de box beoordeeld) en daarmee kun je voor gratis Goodieboxen sparen.

From me-to-me

Dit was ook toevallig het thema van de Goodiebox van December, maar de missie van Goodiebox is dat je jezelf af en toe een beetje moet verwennen.

Wij begrijpen dat je altijd aan alles en iedereen denkt.

Je bent zo druk. En dat doe je goed. Maar nu is het tijd voor een welverdiend happy moment voor jezelf om te relaxen en bij te komen.

Aldus Goodiebox.nl

En ik moet toegeven, elke maand zo’n doosje uitpakken wat met zorg speciaal voor jou is ingepakt is wel een feestje hoor. Ik had hem aan de kant gezet en uitgepakt na een drukke dag in de binnenspeeltuin met de kids. Ik vond dat mama het toen wel even verdiend had. Je voelt je helemaal speciaal:

Is Goodiebox goedkoop?

Nee ik vind van niet. Ik vind het concept ge-wel-dig en het compenseert dat ze een mogelijkheid hebben dat je elkaar korting kunt geven en dat je kunt sparen voor Goodiepoints waar je daadwerkelijk iets mee kan. Ook tof is dat je het op pauze kunt zetten als je een maandje krap zit, daar hebben ze wel over nagedacht.

Maar botweg gezegd, je moet elke maand € 20 betalen voor een doos met producten die je niet zelf kunt uitzoeken. Zijn de producten goedkoper dan in de winkel? Jep. Heb je ze nodig? Nee niet altijd. Ik bewaar wat ik niet nodig heb in een aparte bak voor verjaardagen of als kleine presentjes. Dan kan ik anderen er blij mee maken :).

Producten bereikbaar maken voor minder

Het is wel zo dat ik door dit concept opeens producten ter beschikking heb die ik nooit nooit nooit voor mezelf zou kopen. Zo zit er in de Goodiebox van deze maand een mascara van € 28,-, nou in geen 28 jaar dat ik zoveel uitgeef aan een mascara. Maar ik ben er wel super blij mee want hij werkt super goed. Dus producten die ik nooit zelf zou kopen omdat ik ze te duur vind heb ik opeens in mijn bezit. Dat is natuurlijk wel weer super awesome!

Goodiebox Facebookpagina om producten te ruilen

Ik bewaar de producten die ik niet gebruik zodat ik ze weg kan geven, maar je kunt ook de producten die jij niet leuk vind ruilen via deze Facebook groep: Goodiebox Ruil Community NL. Wat ik zo leuk aan deze pagina vind is dat je alleen mag ruilen, verkopen mag niet en je MOET een foto plaatsen wanneer je iets wil ruilen.

Vonnis?

Ik houd voorlopig mijn abonnement aan, ik vind het concept zo verschrikkelijk leuk en gewoon omdat ik het kan en wil betalen. Zodra ik wat meer wil sparen is dit wel het eerste dat ik opzeg. Als je er even tijd in stopt is het wel echt heel leuk voor een klein prijsje.

Nieuwsgierig geworden en wil je het ook een keer proberen? Je kunt via deze link een Goodiebox aanvragen en dan krijg je €5 korting op eerste box!

Wat is jouw ervaring met Goodiebox? Laat een berichtje achter :).

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.

Eén reactie

  • Wil

    Heerlijk geschreven weer, een lust voor het oog. Het onderwerp is heel leuk ik zou zelf nooit een abonnement nemen maar het is erg leuk om te zien hoe het eruit ziet! Ga zo door alsjeblieft ❤️