Shop

Facetarmbandjes in de PinkBudget Shop!

Ik heb deze ontwerpen al in november gemaakt, maar sinds kort zijn ze ook beschikbaar in mijn shop! Ik vind deze armbanden zelf zo verschrikkelijk leuk dat ik dacht: Hé ik heb zelf ook een klein shopje, waarom maak ik ze niet zelf! Dus dat heb ik gedaan inclusief een kleine ode aan 3 dames die mijn leven elke dag een stukje positiever maken.

Dit zijn mijn nieuwe aanwinsten in de shop:

Kleine ode aan mijn vriendinnetjes

Ik heb mijn armbanden vernoemd naar 3 vriendinnen die mij ontzettend dierbaar zijn en steunen door dik en dun. De afgelopen maanden heb ik enorm op ze geleund voor vanalles en nog wat. Dus vond ik het zeker leuk om eens wat leuks terug te kunnen doen.

Misschien herken je haar naam, ze schrijft wel vaker gastblogs voor mijn website. Zij is degene die mij pushte mijn dromen achterna te gaan. Door haar ben ik een webshop begonnen met sieraden dus ik vond het niet meer dan logisch om 1 van mijn facet kralenarmbanden naar haar te vernoemen ;).

Sarena is mij erg dierbaar en zij heeft mij uit diepe putten weten te trekken. Dus ook haar wil ik even op een voetstuk zetten door een armband naar haar te vernoemen.

Ik kan niet mijn allerbeste vriendin vergeten als ik mijn armbanden namen geef. Deze armband is vernoemd naar Sandra. Al sinds ons zestiende onafscheidelijk, lief en leed gedeeld en ik vermoed dat wij in het bejaardentehuis de boel nog op stelten gaan zetten ;).

Facetkralen zijn momenteel dé musthave voor om je arm! Ik vind ze zelf super cute! Hopelijk jullie ook!

Oh pssst, had je ook al gezien dat ik tegenwoordig ook oorbellen verkoop?

About Author

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoud en heb ik een klein shopje opgezet.

Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben is Assistant Teamlead Operations bij Byte. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *