Persoonlijk

10 dingen die je misschien nog niet wist over mij

  1. Ik laat al sinds 2015 bijna elke ochtend Pinterest bepalen wat ik aantrek. Kledingcombinaties maken is niet helemaal mijn ding, dus ik laat dat graag anderen doen :).
  2. Ik ben heel goed in het opdreunen van de titels van liedjes en de bijbehorende artiest. Vooral jaren ’70-’80-’90.
  3. Ik ben verzot op 2e hands kleding, hmm wacht correctie, ik ben verslaafd aan het scoren van te leuke kleding in de 2ehandswinkel. Dat gevoel dat je een leren jasje hebt gekocht voor maar 5 euro, heerlijk!.
  4. Ik kan alleen met mijn rechterhand met mijn vingers knippen. Dat klinkt dus heel dom als ik meezing en meeknip met het liedje van The Addams Family.
  5. Dat ik zwanger was van mijn dochter at ik denk ik 8-10 appels per dag. Dat was mijn craving. En alleen Pink Lady’s of Junami appels. En ja, ik was er zoéén die s’avonds manlief om half 10 nog appels liet halen bij de Albert Heijn (want dat was de enige supermarkt die nog open was).
  6. Ik heb een gigantische hekel aan het openbaar vervoer, ik vind het niet fijn dat ik afhankelijk ben van een ander. Ik wil gewoon kunnen gaan en staan waar ik wil en niet 20 minuten moeten wachten op een trein. Daarom ga ik al 9 jaar met de scooter naar mijn werk in Amsterdam.
  7. Ik heb 2 trouwringen. Nee ik ben niet 2 keer getrouwd, ik heb een reserve voor als ik de originele kwijt ben. Dat is inmiddels al 2x gebeurt haha. Mijn trouwring kwam overigens destijds bij de Kijkshop vandaan en kostte 3 tientjes dus een reserve was betaalbaar ;).
  8. Ik zet het volume van mijn televisie altijd op dezelfde stand. En als ik het volume wijzig dan doe ik dat alleen met stapjes van 2 of 5.
  9. Ik heb al sinds 2013 acrylnagels omdat ik mijn handen mooier vind met lange nagels. Armbanden maken met lange nagels is overigens een horror haha.
  10. Ok laatste, ik kan absoluut geen stickers recht plakken. Dat is me nog nooit gelukt en inmiddels heb ik het opgegeven. Als Dean Lego krijgt waarbij er geplakt moet worden, dan besteed ik het uit. Ook met die verzamelalbums van de Albert, nu hebben ze weer voetbalplaatjes. HET LUKT NOOIT! En dan heb je nog wel 252 pogingen haha. Hij is nu 8, nu mag hij zelf gaan plakken. Mama is er klaar mee :P.

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.