Budgettips

Familycard.nl – Extra korting op honderden webshops

Ho stop! Voordat je losgaat met Black Friday, meld je even aan bij Familycard.nl! Dit helpt mij besparen bij online aankopen. Ik ben giga fan van Familycard.nl terwijl ik het nog niet zo heel veel heb gebruikt. Ik had namelijk totaal niet door dat dit bestond. Maar gewoon het principe is al genoeg om mij fan te krijgen. Familycard.nl is een klantkaart die jou korting oplevert bij 960 webshops! In tegenstelling tot apps waarbij je geld terugkrijgt voor beperkte aanbod in artikelen levert deze app jou dus geld op in de webshops waar jij gericht iets wil kopen. Zelfs bij AliExpress of Thuisbezorgd.nl of bij de Jumbo. Awesome!

Hoe werkt het precies?

Je meld je aan en zij bieden dan gelijk een plugin aan voor je browser (het is helaas nog niet beschikbaar voor apps, maar dat komt vast wel). Vervolgens kun je shoppen bij de winkels die aangesloten zijn en je krijgt vervolgens extra korting op je aankopen. Even een klein voorbeeld:

Je moet dus wel wat handelingen verrichten, maar je krijgt wel korting, of cashback of wat ze ook aanbieden per store. EN het is gratis :). Het hoeft niet duur te zijn ;).

Je kunt je aanmelden en lezen hoe het precies werkt op de website: https://www.familycard.nl/

Hopelijk heb je er iets aan!

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.