Shop

Nieuw in de webshop: Gepersonaliseerde armbandjes

Ik heb weer een nieuw projectje live gezet! Met de gedachte, ik vind dit soort armbandjes super cute, dus heb ik ze zelf ook ontworpen. Voor in mijn budgetshop ;). En de prijs…. vanaf â‚Ŧ3,95!

Kies hier het ontwerp dat je leuk vindt

About Author

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoud en heb ik een klein shopje opgezet.

Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben is Assistant Teamlead Operations bij Byte. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.