Fashion

Budget Herfst 2019 Mode Trends

Yes! Het is herfst! Ok de temperatuur doet rare dingen momenteel. Maar ik vind de herfst zoooo leuk! Mooie kleuren buiten, ’s avonds lekker de kaarsjes aan, met een dekentje op de bank en grote warme truien! Heerlijk! Ik kan er zo van genieten, ik vind het zo lekker knus. Maar het is ook het moment dat we overgaan naar nieuwe mode trends voor de herfst! Nieuw seizoen, nieuwe trends!

En heel eerlijk, dit jaar ben ik blij dat ik eindelijk niet een hele nieuwe garderobe hoef aan te schaffen. Mijn alltime favorite, de colberts mogen weer uit de kast. Nou die hingen er bij mij al in alle kleuren en maten. I loooooove blazers!

Welke mode trends gaan we zien deze herfst?

Dit najaar denk ik dat dit een van mijn favorieten qua trends worden. We gaan naar heldere kleuren naar neutraal, van gothic naar dierenprints en plaid en van leer naar gebreide jurken. We mogen weer los! En je kunt oma’s/mama’s kast plunderen want ook trends uit de jaren 70-90 gaan we zien deze herfst (en eigenlijk ook wel winter).

Teddy’s

Dit is het moment dat ik het jammer vind dat mijn eigen moeder haar kasten nog weleens opruimt. Ik weet namelijk dat zij 20 jaar geleden een zwarte teddy jas heeft gehad. Maar goed! Die heeft ze dus niet meer. Het viel me trouwens tegen hoe duur die jassen zijn. Af en toe komt de Action of de Zeeman met een leuke prijs. Maar voor de rest is het niet echt een lekkere trend die voldoet aan mijn budget eisen. Maar ze zijn wel erg leuk!

Blazers/Colberts

Zoals ik al eerder schreef, ik denk echt oprecht dat ik 10 colberts in de kast heb hangen, van wit tot grijs tot roze tot zwart. En ze mogen allemaal weer! Ik vind ze echt ideaal voor de dagen dat het lastig is om in te schatten wat het weer gaat doen. En je kunt zo combineren met bijna alle kledingstijlen.

Plaid

Dit is ook zo’n lekkere trend om mee te combineren. Dit seizoen is plaid of ruit (hoe je het ook noemen wilt) te vinden in jassen, broeken, tops en rokken. Je zult het zelfs op schoenen zien! Ik heb zelf de broek bij de Lidl gekocht en ik vind hem geweldig. Ideaal om te combineren met een zwart shirt en een blazer met witte gympen, of juist met een gele trui.

Flared broeken

De trend van de jaren 70 probeert nu al een tijdje terug te komen. Om de een of andere reden vinden we het moeilijk om onze skinny jeans op te geven. Al deden we dit al wel voor de boyfriend jeans. Maar de wijde pijpen mogen dus ook weer!

Slangenprint

Deze trend heb ik vorige herfst ook al gezien maar hij is weer terug. Slangenprint! Voor dit herfstseizoen ga je slangenprint laarzen in allelei vormen zien, van chelsea boot tot enkellaarzen. Je moet misschien uit je comfortzone stappen, maar anders combineer je ze met een zwarte outfit en dan ben je er ook al.

Luipaard print

Yeeej! Dit is een trend die van mij altijd mag blijven. Lekker pittig! Ook dit seizoen mogen de jurkjes, bloesjes en rokjes met luipaardprint weer uit de kast komen!

Midi jurken

Jurkjes, jurkjes, jurkjes! Deze herfst blijven we ook nog even in de jurkjes, het liefst met stoere boots eronder. En als het iets kouder wordt mag er een dikke trui boven. Heerlijk!

Als ik heel eerlijk mag zijn, niet alle prijzen zijn spotgoedkoop (goedkoop, maar niet spotgoedkoop) van de producten die ik toon op deze pagina. Ikzelf zou heel hard naar de kringloop rennen, maar dat is iets persoonlijks. Je weet in ieder geval wat de trends zullen zijn!

Ik hoop dat dit je enthousiast maakt voor de mode trends dit herfst seizoen!

Oh en vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsmail! Dan krijg je een mailtje in je inbox wanneer ik een nieuwe blogpost plaats ;).