Persoonlijk

The road to my PinkBudget Goals #3

Jeetje er zit echt een gat tussen deel 2 en deel 3 van deze blogs (schaam). Maar ik ben echt heerlijk druk bezig geweest met mijn webshop. Er komt zo ontzettend veel bij kijken dat ik even vergat ook af en toe de reis op te pennen.

Maar morgen gaat het toch echt gebeuren. Is het allemaal 100% naar mijn zin? Nee, maar ik heb me er bij neergelegd dat ik hier niet fulltime mee bezig kan zijn. Ik ben ook geen miljonair of professioneel fotograaf of zwaar ervaren juwelier. Dus ik zal toch compromissen moeten sluiten. Nee, ik heb nog geen brievenbusdoosjes met eigen logo of folders (Ik heb wel super leuke roze bubbeltjes enveloppen ;)). Nee, ik heb nog niet van alle armbanden een voorraad van 30 stuks. Nee, mijn e-mails zijn nog niet 100% de toon die ik wil hebben. Maar al met al ben ik ook niet ontevreden over het resultaat, ik ben ontzettend trots! En vanaf dit punt kan ik alleen maar groeien.

De afgelopen weken stonden voor mij in het teken van kralen en heel heel heel veel tijd spenderen aan mijn website en webshop. Daar heb jij aan de andere kant van het scherm niets van gemerkt, maar achter de schermen heb ik tientallen plugins voorbij zien komen. Ook ben ik druk bezig geweest met een fatsoenlijke cookie melding en alle juridische documenten. Je moet het immers wel allemaal netjes geregeld hebben, maar vooral duidelijk hebben.

Met het ontwerpen van mijn armbanden liep ik ook tegen genoeg hobbels aan. Vooral de vraag ‘hoelang moeten ze worden’ is vaak genoeg voorbij gekomen, haha. Hoe vaak ik wel niet m’n armbanden heb stukgeknipt om overnieuw te beginnen. Je wil echt niet weten hoe vaak de kralen door mijn huis schoten toen er weer een armbandje klapte. Het lastige is dat je een idee en visie hebt, maar in de praktijk is het toch best lastig om het vorm te geven. Maar het is me gelukt! Ik wilde eigenlijk beginnen met 6 armbanden, maar het zijn er 26 geworden :P.

Mijn idee is namelijk om elke paar weken/maanden een nieuwe collectie aan te bieden. Hoewel ik het heerlijk vind om uren op AliExpress te neuzen, voor de rest ben ik zelf aardig allergisch voor shops met ’teveel’ producten. Je kent ze wel, dat je gewoon niet weet wat je moet kiezen want alles is leuk. Dus ik wil mijn aanbod klein houden, exclusief houden, gelimiteerd aanbieden, maar dan voor een kleine prijs.

Wil je nou een mailtje ontvangen wanneer er iets nieuws (nieuwe kleuren, nieuwe collectie, nieuwe blog) beschikbaar is op Pinkbudget? Dat kan! Schrijf je dan in voor m’n nieuwsbrief!

Maar morgen gaat het dan echt gebeuren! Mijn droom die werkelijkheid word. Mijn eigen budget webshop!

Ik hoop dat jullie morgen allemaal een kijkje nemen in mijn shop!