Persoonlijk

The Road to my Pinkbudget Goals #1

Jeetje waar moet ik beginnen haha. Ik merk aan mezelf dat wanneer ik mensen vertel over mijn ideeën en visie voor PinkBudget dat ik ontplof van enthousiasme! Ik krijg er ook enorm veel energie van!

Maar wat wil ik dan? Ik wil een platform creëren voor meiden/dames die fashion trends awesome vinden maar gewoon niet bulken van het geld om de nieuwste trends te kunnen volgen. Dit doel en deze visie staan heel dicht bij mij. Ik heb immers een budget blog. Maar ook dat ik opgroeide maar ook als jonge moeder heb ik zelf ervaren hoe het is om beperkt te worden door je financiële situatie.

Hoe ga je dit doen dan? Ik wil beginnen met een webshop met sieraden die ik zelf ga maken en daarna wil ik de shop verder uitbreiden met accessoires en mode. Met prijzen die voldoen aan mijn zware budget eisen ;). Ik wil gewoon dat mode en trends etc bereikbaar zijn voor iedereen.

Ik wilde dit eigenlijk al toen ik begon met mijn blog in 2015, maar ik denk dat ik wat ouder en wijzer moest worden. Nu ben ik voorbij de 30 en wil ik niet over 20 jaar terugkijken op mijn leven en denken: ‘Had ik maar…’. Ik wil dit een kans geven en er ook in slagen. Niet om rijk te worden, niet om in de mode te kunnen werken, maar om die meiden te helpen die het niet ruim hebben maar wel hun eigen stijl willen hebben of vinden.

Nou met deze visie onder mijn arm heb ik de knoop doorgehakt om voor mezelf te beginnen. Maar toen begon het al wel een beetje spannend te worden, want ja, waar begin je? Moet ik me inschrijven in de KvK, waar ga ik mijn spullen vinden, ik moet ontwerpen verzinnen, wat ga ik verkopen, hoe bepaal ik prijzen, heb ik een lening nodig of iets dergelijks. Hoe je daar achter komt? Door je ideeën te bespreken met anderen, ik heb blijkbaar veel meer ondernemers om mij heen dan ik dacht. Vooral mijn vriendinnetje Sarah bulkt van de kennis hierover waar ik heel blij mee ben.

Want naast dat ik veel vragen hebt, heb ik uiteraard ook zorgen. Straks koopt niemand iets of wat als ik een verkeerde beslissing neem en mijn kleine meid haar konijn word meegenomen door de deurwaarder. Dus ik heb ook wel echt even wat goede gesprekken gehad met het thuisfront, maar ik heb de volle steun van mijn echtgenoot dus we gaan ervoor. Al moest ik wel beloven dat ik mijn financiële risico’s klein zou houden ;).

Ok je bent op de hoogte van mijn plannen, in deel 2 ga ik meer vertellen over de stappen die ik heb ondernomen en hoe ver ik ben ;). Volg je mijn Road to my PinkBudget goals?

2 Reacties

  1. Lilyan

    Leuk Li, klinkt als een topidee. Veel succes, you can do it 💪🏻😘

    1. Lianne - PinkBudget

      Thanks Lil!

Reacties zijn gesloten.