DIY

DIY armbandjes van de Action

Ik was zo ongelooflijk blij dat ik laatste met een collega de Action in liep. Ze hebben weer van die DIY sieradenpakketjes! En wel met Boho armbandjes! En ze zijn zo leuk!

De foto’s hierboven heb ik even gepikt van de website van de Action zelf: https://www.action.com/nl-nl/p/diy-boho-armband-/

Maar deze foto heb ik wel zelf gemaakt ;). ’s Avonds zat ik al weer lekker te prutten. De prijs is namelijk nog beter, een doosje kost maar € 1,64! Nou zelfs ik, die sieraden wil verkopen, kan ze niet zo goedkoop aan jullie aanbieden! Vind je dus die ibiza/boho trend ook leuk, sla je slag!

Ik moet wel heel eerlijk bekennen dat ik er andere bedeltjes aan gehangen heb, ik ben namelijk niet van de goudkleurige sieraden. En ik heb meerdere bedeltjes want ik heb gewoon oude sieraden gesloopt :P.

Houd er wel rekening mee dat wanneer je dit gaat doen dat je wel secondelijm en een tangetje nodig hebt. En dan bedoel ik zo’n tang:

Deze kun je kopen bij Dream Beads Online. Ik ben fan van ze ;).

Denk er wel echt aan dat je die spullen nodig hebt, al kun je natuurlijk ook een tangetje uit de schuur van je opa/man/oom/vader ‘lenen’ maar zonder die tang kun je het niet in elkaar krijgen. En secondelijm heb je nodig om te zorgen dat het vast zit. Maar je kunt het ook gebruiken om het knoopje van je draad vast te lijmen zodat hij niet los kan gaan (beste tip voor het maken van sieraden ooit!).

Ik ben dus al een paar keer van een koude kermis thuisgekomen omdat ik vol enthousiasme aan de gang wilde gaan met zo’n pakketje (want ze hebben dit soort dingen vaker) en dat ik dus weer niet de juiste spullen had.

Oh ja en er zit dus een handleiding bij hoe je het in elkaar moet zetten/vlechten/peuteren. Ik zal eerlijk bekennen dat ze niet altijd even duidelijk zijn maar je kunt altijd nog zelf je eigen draai eraan geven. Qua tijd ben je ongeveer met een half uurtje klaar ;).

Zo einde enthousiast bericht!