Persoonlijk

Mijn blog – kiezen voor mezelf

Zo dat is een tijd geleden dat ik hier iets geplaatst heb! Zo die titel impliceert wel heel erg dat ik ermee ga stoppen of zo haha. Ik heb gemerkt met een drukke baan en twee kindjes dat het best lastig is om tijd voor mezelf vrij te maken en al helemaal om rustig te bloggen. Maar de laatste weken begon het weer te kriebelen, dus daar zijn we weer!

Ik zit weer vol met verse ideeën die ik wil delen met jullie, maar ook verhalen en ervaringen die ik niet voor mezelf wil houden. Wat eigenlijk de afgelopen jaren mijn valkuil was qua bloggen was dat ik mezelf ging vergelijken met andere bloggers. Dus als je lezers wil hebben moest ik vanalles uithalen. Elke week structureel bloggen, eigenlijk elke dag, maar daar heb ik al helemaal geen tijd voor. Ook dat je enthousiast aanwezig moet zijn op social media etc etc. Deze verse start vlieg ik anders aan, ik blijf bij mezelf ;).

De komende weken ga ik me focussen op bewuster omgaan met mijn centjes, maar tegelijkertijd gezonder en bewuster omgaan met mijn gezondheid. Ik wil echt weer fitter worden en lekkerder in mijn vel zitten. Vorig jaar ben ik gestart met Sonja Bakker, de sportschool en lange gezellige wandelingen buiten met mijn vriendinnetje. De afgelopen maanden is dat allemaal een beetje verwatert dus met het nieuwe jaar ben ik ook zo’n tuthola met goede voornemens haha.

Wil je me volgen? Super tof! Ik wil je dan adviseren om mij te volgen op Facebook, daar plaats ik altijd een berichtje wanneer ik een blog heb geplaatst ;).

Tot snel!

Lianne - PinkBudget

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoud en heb ik een klein shopje opgezet.

Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben is Assistant Teamlead Operations bij Byte. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.

Dit vind je misschien ook leuk...