Fashion

Het is tijd voor de Wintersale 2019!

De timing is altijd perfect, eerst met de feestdagen ga je half failliet aan eten en cadeaus. Maar dan…. in januari gaat mijn budgethart altijd harder kloppen, de Winter Sale is er! De jacht naar goedkope fashion kan beginnen!

Huh het is toch al een tijdje winter?
Klopt! Maar eigenlijk hoe langer je wacht hoe interessanter de prijzen worden. Vaak beginnen winkels inderdaad in december al met hun Sale. Maar zo halverwege januari, stiekem eind januari is het echt pas leuk om het internet en in winkels alles af te struinen naar de beste koopjes! Dat is namelijk het punt dat je merkt dat winkels er van af moeten hihi.

Alleen kleding in de sale?
Jep! Deze sale gebruiken winkels om van hun collectie van het afgelopen jaar en de wintercollectie uit te dunnen zodat er plek is voor de voorjaarscollectie en zomercollectie. Vandaar dat we dit feestje 2 keer per jaar hebben, in juli is de Zomer Sale ;).

Heeft het nut om te wachten op de sale als je ergens naar op zoek bent?
Ja en nee. Als je al heel lang op zoek bent naar een nieuwe winterjas kan ik je zeker aanraden om te wachten op de Winter Sale en dus de komende weken je slag te slaan. Ben je specifiek op zoek naar iets of heb je al iets op het oog, dan zou ik bij de winkel navragen of het de sale in gaat. Het kan natuurlijk zijn dat het niet het geval is of dat het juist heel populair is en zo weg is. Het is dus per situatie verschillend.

Ok ok, maar welke van mijn favoriete winkels doen mee dan?
Dit wordt een heerlijke lijst!

Is het alleen online?
Nope! Dit is het moment om met je favoriete vriendinnetjes af te spreken en de winkels leeg te kopen ;).

Veel plezier en tot de volgende blog 😉