DIY

DIY Telefoonhoesjes

Ken je dat? Dat je telefoonhoesje van het gebruik inmiddels een ander kleurtje heeft gekregen, maar je vind het eigenlijk zonde om een nieuwe te kopen? Nou dan heb ik een goede oplossing voor je!! Ze hebben namelijk bij de Action iets leuks. Namelijk Textiel Stickervellen. En dat is heeeeel handig. Je plakt ze namelijk zo over je telefoonhoesje heen! 

Kijk met me mee wat ik gedaan heb:

DIY Telefoonhoesjes 1
DIY Telefoonhoesjes 2
DIY Telefoonhoesjes 3
DIY Telefoonhoesjes 4
DIY Telefoonhoesjes 5
DIY Telefoonhoesjes 6
DIY Telefoonhoesjes 7
DIY Telefoonhoesjes 8
DIY Telefoonhoesjes 9

Volgende week doe ik deel 2 van mijn prijzen vergelijk van douchegels. Heb je tips, ideeën of heb je een merk wat je absoluut terug wil zien? Laat het me weten!

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.