DIY

DIY Flesjes Spuiten

Zo even twee DIY’s achter elkaar :). Ik ga heel eerlijk zijn. Het was mijn idee, maar ik heb bijna niets gedaan voor de uitvoering haha. Ik had manlief voor vaderdag wat flesjes drank gegeven. Het duurde wel even voordat ze op waren maar daarna had ik ze geclaimd ;). Eigenlijk zit ik altijd naar verpakkingen te kijken of ik er nog iets van kan maken. Ze waren supercute dus mijn hoofd begon alweer overuren te maken. Wat kun je allemaal met die flesjes doen? Nou je man aan het werk zetten hahaha. We hebben ze een ander kleurtje en een andere functie gegeven. Kijk even mee wat we gedaan hebben!

20160817_200610

Ze hadden bij ons bij de slijterij deze kleine flesjes. Leek me een heel leuk cadeautje :). Maar ja, als ze op zijn is het natuurlijk zonde om die mooie flesjes in de glasbak te gooien.20160817_202437

Eerst heb ik ze schoongemaakt en ontdaan van hun mooie labels. Op internet lees je tientallen tips hoe je plak en lijm van verschillende spullen af kan halen. Super handig, maar in deze had ik genoeg aan een schuurspons. Het is glas dus ik hoefde niet bang te zijn dat ik het flesje beschadigde. Ik was zo klaar, even de labels eraf pulken met een aardappelschilmesje en even een schuursponsje erop. Gelijk een beetje dreft gebruikt, waren ze gelijk ontvet.
20160817_202722

Ennnn dat was ook gelijk het enige dat ik gedaan heb. Daarna zijn we naar buiten gegaan zodat Patrick het over kon nemen. Hij heeft namelijk veel verborgen talenten en verf spuiten is daar een voorbeeld van. Mijn handen trillen veel dus ik had hem even heel lief aangekeken of hij niet even die flesjes voor mij kon spuiten :).20160817_202929

De verf die we gebruikt hebben is van de Action. Kost niets en werkt echt heel goed. Patrick spuit hiermee altijd zijn velgen en het blijft erg goed en mooi zitten.20160817_202942

Volgens Patrick is de truc dat je steeds hele dunne laagjes doet. Hierdoor krijg je geen druppels :).20160817_203015

Toen ik dit zag dacht ik dat het echt niet goed zou komen hahahaha. Maar die lieve schat stond netjes met een föhn het zachtjes droog te föhnen zodat hij meerdere laagjes kon spuiten. 20160817_204733

Maar na 3 à 4 lagen zag het er toch heel mooi dekkend uit. Het begon er steeds leuker uit te zien. En het resultaat? Dat zie je hieronder :).20160817_210859

Deze schatjes staan nu bij ons op het dressoir naar de televisie inmiddels. Ik ben er zooo blij mee! Ze zijn zo schattig :).

Tot volgende week!

Handtekening