DIY,Persoonlijk

Even stil op PinkBudget & Strijkkralen!

Het was even een tijdje stil op PinkBudget :(. Ik kreeg zelfs opmerkingen uit mijn omgeving dat het mensen opviel dat ik plotseling niets meer plaatste. Stiekem voelde ik me gevleid en aan de andere kant voelde ik het gevoel dat veroorzaakte dat het even een tijdje stil was. Ik had het zo druk met andere dingen (verjaardag & partijtje van m’n kleine man, festival, werk, thuis verbouwen, huishouden, sociaal leven ;)) dat ik een beetje mezelf voorbij liep. En het bloggen voelde de laatste tijd meer als een verplichting dan een hobby waar ik mijn plezier uit haalde. Maar niet getreurd! Ik ben terug van weggeweest!

Zo nou even een psychologisch stukje hoor :), ik heb gewoon de behoefte om het de delen dus vandaar. Het duurde namelijk even voordat ik doorhad wat er in mijn hoofd loos was. Totdat ik tegen mijn moeder zei: ‘Mam, ik ga weer haken!’. En haar reactie: ‘Lian je bent zoekende, misschien moet je gewoon even wat rustiger aan doen’. Echt hoor, die moeders, daar heb je wat aan. Want ze sloeg de spijker op zijn kop. Het is/was zo druk in mijn hoofd met 1001 dingen waar ik aan moest denken dat het allemaal even niet meer ging. En PinkBudget was ook 1 van 1001 dingen waar ik mee bezig was. Als ik op Pinterest zat dan was ik bezig voor mijn blog, want ik heb vrij weinig tijd voor mijn blog, dus dan voelde ik mij verplicht om te zoeken naar dingen voor mijn blog. Terwijl ik het ook super leuk vind om outfits te zoeken (ik gebruik elke ochtende Pinterest om te bepalen wat mijn outfit wordt :P). Of het opknappen van mijn huis, ik ben druk bezig dus ik vergeet constant overal foto’s van te maken. En daar voelde ik me dan weer schuldig over.

Pinkbudget is verschrikkelijk belangrijk voor mij omdat ik mijn ei erin kwijt kan, maar het drukte te zwaar. Ik merkte dat ik niet de rust had om de blogposts te maken die aan mijn eigen voorwaarden voldeden. Dus dan ga je nadenken: ‘Ga ik stoppen, ga ik de frequentie omlaag schroeven, ga ik de content veranderen’? Nou stoppen ga ik absoluut niet! Maar ik ga wel wat dingetjes veranderen voor mezelf.┬áIk moet gewoon wat minder druk op mezelf leggen :). Dus daar is de verklaring waarom het 5 weken rustig was.

Maar! Ik heb wel weer iets leuks ontdekt (toen ik voor mezelf op Pinterest zat toevallig ;))! Namelijk dat strijkkralen niet alleen voor kinderen zijn! Je kunt er echt hele leuke dingen mee doen! Ik heb namelijk onderzetters gemaakt:

Strijkkralen Ontwerp

Strijkkralen 1

Strijkkralen Resultaat

Strijkkralen Banner

Handtekening