Budgettips,Fashion

Goedkope bikini’s en badpakken!

Ik heb echt een haat liefde verhouding met zwemkleding. Ik ben echt dol op bikini’s en leuke badpakken. Kijk altijd in de winkels wat het aanbod is, ik kijk altijd wat anderen hebben en ik heb zelf dan ook ik denk ongeveer 15 bikini’s en badpakken. Maarrr daadwerkelijk rondparaderen in een bikini is altijd weer een opgave. Net als iedereen heb ik mijn onzekerheden en zeker als het om mijn buikje met tijgerprint gaat :). Maar dat neemt niet mijn liefde weg voor leuke bikini’s! De winkels hangen weer vol, dus mijn speurtocht naar goedkope bikini’s en badpakken is weer gestart! Vorig jaar heb ik dit ook gedaan, maar dit jaar heb ik een extra categorie toegevoegd, plus size!

Zeeman

Zwemkleding Collage Zeeman

Action

Zwemkleding Collage Action

Lidl

Vanaf morgen :)!!

Zwemkleding Collage Lidl

Primark

Zwemkleding Collage Primark

H&M

Ze hebben zulke leuke badpakken!

Zwemkleding Collage H&M

Bon Prix Plus Size!

Zwemkleding Collage Bon Prix

Veel plezier deze zomer ladies! Tot volgende week!