Alles

Nieuwe blogpost en nieuwe ideeën

8166699189_35ac26b762_o

Sorry sorry sorry! Afgelopen woensdag zat je vast met smart te wachten op een blogpost van me… maar die kwam maar niet. Ik had een beetje erg drukke week en vooruit werken is nog niet helemaal mijn ding. Hoewel ik al een jaartje blog, soms kom ik nog aardig in de knoop met plannen. Maar ik beloof beterschap! Ik ben zelfs al bezig met een nieuwe blogpost en een oplossing voor mijn plannings-probleem. Morgenavond komt mijn nieuwe blogpost online. Het zal weer een ‘prijzen vergelijken’ blogpost zijn. Blijkbaar vallen die erg in de smaak en ze zijn ook erg leuk om te doen :). Heb je trouwens ideeën voor producten waarvan je altijd al jezelf hebt afgevraagd of het goedkoop is laat het me vooral weten! Morgenavond dus een nieuwe blogpost!

About Author

Ik ben oprichtster van PinkBudget.nl :). Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoud en heb ik een klein shopje opgezet.

Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben is Assistant Teamlead Operations bij Byte. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.