Jaaa Bevrijdingspop 2016!

collage Bpop

Jaaaaaaa morgen begint het weer voor mij! Vanaf morgen mag ik weer rond stuiteren tussen de vrijwilligers op Bevrijdingspop. Ik heb er zo verschrikkelijk veel zin in! Ik ben benieuwd wat dit jaar het festival ons weer zal brengen. Hopelijk hebben we voor het eerst in jaren weer eens mooi weer dus dat zit al mee :). Dit is alweer mijn negende jaar en vorig jaar had ik al in een blogpost geschreven over wat ik de afgelopen jaren gedaan heb op Bevrijdingspop. Dus dat laat ik dit jaar even achterwege. 

Volg mijn avontuur Instagram


Ik ga dit jaar weer via mijn Instagram account jullie op de hoogte houden van mijn week op Bevrijdingspop. Ik merkte vorig jaar wel dat het een beetje lastig was om overal foto’s van te maken omdat ik ook daadwerkelijk knalhard aan het werken was. Maar dit jaar doen we het anders! Ik vraag gewoon andere mensen ook foto’s te maken :). Dat maakt het ook weer wat makkelijker voor mij.

Geen blogpost aankomende week?

Oh jawel! Woensdag ben ik niet op Bevrijdingspop dus dan kan ik prima een blogpost schrijven 🙂

Niets te doen aankomende week?

Top! Ze zoeken altijd extra vrijwilligers op Bevrijdingspop bij verschillende disciplines. Zie ook hun website of hun Facebook pagina. Je kunt natuurlijk op 5 mei ook komen genieten van de goede muziek en de gezelligheid ;).

Handtekening

Lianne - PinkBudget

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt.

Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.

Aanbevolen artikelen