collage Bpop

Jaaaaaaa morgen begint het weer voor mij! Vanaf morgen mag ik weer rond stuiteren tussen de vrijwilligers op Bevrijdingspop. Ik heb er zo verschrikkelijk veel zin in! Ik ben benieuwd wat dit jaar het festival ons weer zal brengen. Hopelijk hebben we voor het eerst in jaren weer eens mooi weer dus dat zit al mee :). Dit is alweer mijn negende jaar en vorig jaar had ik al in een blogpost geschreven over wat ik de afgelopen jaren gedaan heb op Bevrijdingspop. Dus dat laat ik dit jaar even achterwege. 

Volg mijn avontuur Instagram


Ik ga dit jaar weer via mijn Instagram account jullie op de hoogte houden van mijn week op Bevrijdingspop. Ik merkte vorig jaar wel dat het een beetje lastig was om overal foto’s van te maken omdat ik ook daadwerkelijk knalhard aan het werken was. Maar dit jaar doen we het anders! Ik vraag gewoon andere mensen ook foto’s te maken :). Dat maakt het ook weer wat makkelijker voor mij.

Geen blogpost aankomende week?

Oh jawel! Woensdag ben ik niet op Bevrijdingspop dus dan kan ik prima een blogpost schrijven 🙂

Niets te doen aankomende week?

Top! Ze zoeken altijd extra vrijwilligers op Bevrijdingspop bij verschillende disciplines. Zie ook hun website of hun Facebook pagina. Je kunt natuurlijk op 5 mei ook komen genieten van de goede muziek en de gezelligheid ;).

Handtekening