Persoonlijk

Flair Fotoshoot: Behind the scenes

20160330_151556

Ik sta in de Flair!! Aaaahhhhh! Ik had het ook al genoemd in een eerdere blogpost, maar nu ligt hij daadwerkelijk in de winkel! Ik vind het zo cool, eng en fantastisch tegelijk haha. Ik wacht al zo lang om het eindresultaat te zien en ik was zo benieuwd welke foto ze zouden gebruiken. Ik vind het super goed gelukt! Maar uiteraard heb ik tijdens de shoot foto’s en filmpjes laten maken zodat je mee kan genieten van mijn ervaring :).

Ok even bij het begin beginnen

Eind december kreeg ik een berichtje van een journaliste (Laura):

Als freelance journalist van het tijdschrift Flair portretteer ik drie vrouwen die echte koopjesjagers zijn. Ik vind het leuk om daarbij een vrouw te portretteren die weet waar ze veel voordeel weet te behalen wat betreft de boodschappen e.d. Ik las dat je gerust 1.5 uur uitrekt om ‘op jacht’ te gaan. Zou je er wat voor voelen om je tips te delen?

Toen ik dit binnenkreeg moest ik het echt 3 keer lezen. Huh? Wat? Ik? Ja leuk! Eh denk ik. Ik kan een hele grote mond hebben en heel zeker overkomen, maar ik heb zeker genoeg onzekerheden. Dus ik moest er toch even een paar uurtjes over nadenken of ik met mijn hoofd in een blad durfde dat door heeeeeeeeel veel mensen gelezen wordt. Toch knoop doorgehakt, we gaan het gewoon doen! Berichtje terug gestuurd en afspraken gemaakt.

Het interview

Ik ga lekker niet zeggen wat er precies instaat :). Het is namelijk de bedoeling dat je naar de winkel rent en de Flair koopt :P. Maar wat ik er wel over kwijt kan is dat je in de Flair deze week kan lezen hoe het bij mij begonnen is met goedkoop boodschappen doen. Maar ook tips die nog niet op mijn blog staan en wat er in mijn hoofd speelt als ik boodschappen doe. Nieuwsgierig? Mooi!

Ik was heel heel heel zenuwachtig voor het interview, ik had namelijk zoiets van: Wat moet ik vertellen, zo boeiend is het niet, iedereen weet dit toch?  Ik maakte me natuurlijk weer zorgen om niets. Laura wist precies welke vragen ze moest stellen om er een goed samenhangend verhaal uit te halen. Dat is best een kunst als je een kakelkont als ik aan de telefoon hebt. Het was echt super leuk.

De shoot

IMG-20160206-WA0012[1]Ik had mijn beste vriendinnetje Sandra mooi meegesleurd naar de fotoshoot. Slimste idee ooit want zij is mijn steun en toeverlaat en als er iemand is die mij goed aan het lachen krijgt dan is zij het wel. Toch wel handig als je op de foto moet. En dat had ik ook wel nodig want ik zat helemaal te stuiteren van de zenuwen. Zie je werkelijk waar helemaal niets van gelukkig op de foto’s :). Hoewel ik heel erg last had van mijn zenuwen heb ik wel enorm genoten van de shoot. Elke vrouw moet dit een keer in haar leven hebben meegemaakt, zo leuk is het!!

We moesten naar een enorm mooie fotostudio in Amsterdam en we werden daar opgewacht door 4 dames. Alles liep echt op rolletjes en het ging allemaal heel natuurlijk. Maar de dames waren ook zo lief voor ons. Dus ik voelde me gelijk op mijn gemak.

We gingen beginnen met de visagiecollage flair fotoshoot

Dat was echt leuk!! Ze is zo lief! Ik hou natuurlijk enorm van make-up. Draag ook best veel make-up. Maar toen ik even rustig de make-up stash voor mijn neus zat te bekijken ging ik helemaal glunderen. Dat wil ik ook! Daarnaast is het gewoon leuk als er iemand aan het tutten is met je. Lekker je haren doen en daarna je make-up voor je doen.

Aankleden maar en gaan

20160206_111926Het was inclusief styling en van tevoren moest ik wat foto’s van mezelf sturen en mijn maten doorgeven. Als typisch vrouw ging ik gelijk twijfelen toen ik de broek zag: Ehm daar pas ik echt niet in hoor. Niets aan de hand, het was een strech broek van de Sissy Boy. Zat enorm lekker! Alles zat echt perfect!  Alles precies in de kleuren die ik zelf ook in mijn kast heb hangen. Allemaal top!

20160206_112141Maar toen…. moest ik de schoenen aan. Ze kwamen met enorm schattige bruine schoentjes aanzetten die ook precies goed zaten. Hoe dat kan? Geen flauw idee, ik zou bijna zeggen dat ze in mijn slaap mijn maten hebben opgemeten of zo haha. Femke de styliste deed de schoentjes vast voor me en klutsei Lianne krijgt het natuurlijk voor elkaar om haar per ongeluk een knietje te geven terwijl ik in de tweede schoen probeerde te stappen. Ik schaamde me dood!! Maar gelukkig werd ze niet boos op me :).

 

 

Maar toen moest ik daadwerkelijk voor de camera

collage shoot

Dit zijn de foto’s die Sandra met mij telefoon heeft gemaakt. De foto’s die gemaakt zijn die dag heb ik nog niet, die waren echt zo mooi en zo scherp. Maar hallo een professionele camera wint het altijd van een telefooncamera. Maar goed, föhn in mijn snoetje en lachen maar. Ik wist me absoluut geen houding te geven dus begon maar een beetje met lief lachen. Dat werden vanzelf gekke bekken en rare poses haha. Elke 10 foto’s werd er weer iets aangepast, even mijn haar goed doen of mijn shirtje of jasje. Ik vond het hilarisch! Ik voelde me net een fotomodel hihi.

Maar goed, ik ben weer een ervaring en hele mooie foto’s rijker :). Ik vond het super tof en ik wil nogmaals iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt!

Handtekening

 

1 Reactie

  1. Ah ik vind dit zo leuk 🙂 Met een grote smile heb ik je hele post zitten lezen en de video zitten kijken.

    Natural ben je! Haha <3

Reacties zijn gesloten.