Persoonlijk

Hoera PinkBudget 1 jaar!!

Hoera PB 1 jaar!!

Weet je nog wat ik in mijn blogpost over goede voornemens schreef over het vergeten van verjaardagen en belangrijke data? Afgelopen maandag 22 februari jl. bestond mijn blog PinkBudget precies 1 jaar! En wie vergeet die datum? Juist ik! Hahaha, het is niet dat mijn blog niet belangrijk voor mij is, maar ik ben meer bezig met content voor m’n blog en m’n leven ernaast dat deze datum zo ineens voorbij was. Stom hè! Ik schaam me dood.

Maar goed, het was een enorm leuk eerste jaar en ik wil voorlopig nog laaaaang niet stoppen. Ik denk dat meer mensen het herkennen dat je soms het gevoel hebt dat je geleefd wordt en dat je meer voor anderen bezig bent dan voor jezelf. Zo ben ik eigenlijk met PinkBudget gestart. Ik had dringend iets nodig voor mezelf, iets waar ik mijn energie in kan stoppen en het resultaat is voor mezelf. Het is enorm makkelijk om jezelf weg te cijferen voor anderen, maar door PinkBudget is het voor mij een stuk makkelijk om te zeggen: ‘luister, woensdagavond is mijn blogavond, dan gaat manlief de deur uit en ik ga dan bloggen’. Ik nodig geen visite uit en ik ga zelf die avond ook niet weg. Dat is mijn avond, lianne-avond, pinkbudget-avond :).

Dus voor mijn gevoel mag ik legitiem elke week tijd besteden aan iets wat IK leuk vind en dat kan ik nog delen met anderen ook. In het begin voelde ik heel erg de druk elke dag iets te plaatsen, maar al snel kwam ik erachter dat dit niet helemaal haalbaar is als je geen fulltime blogger bent en ook nog een baan, gezin en een sociaal leven erop na wil houden. Dus na een tijdje was ik overgegaan op wekelijks bloggen en dat bevalt eigenlijk prima!

Maar door mijn blog heb ik ook al hele leuke dingen mee mogen maken! Mijn highlights:

Gastblog voor Fitbeauty

collage pinkbudget.nl

Door Teni’s enthousiasme over haar eigen blog ben ik me ook gaan wagen aan het blog-wereldje. Toen ze me vroeg of het me leuk leek om samen een blogpost te maken of dat ik een gastblog wilde maken voor Fitbeauty wist ik in eerste instantie niet wat ik hoorde! Ja tuurlijk! Super leuk! Oh wacht, super eng! Hahaha. Mijn eigen blog heeft de laatste maanden ongeveer 30 bezoekers per dag. Dat is niet zo eng, maar Teni’s blog heeft veeeeeeeeel meer bezoekers. Die gaan dan allemaal lezen wat ik voor tips heb. Toen kreeg ik toch wel een beetje klamme handjes haha. Ik heb er denk ik drie maanden over gedaan totdat ik tevreden was met het eindresultaat, maar op mijn schoonvaders verjaardag (15 oktober) ging hij online. Ik kreeg alleen maar positieve, lieve, leuke berichtjes. De spanning was natuurlijk weer voor niets. Het was echt een topdag en nog steeds linken mensen vanuit Fitbeauty naar mijn blog en dat vind ik super leuk natuurlijk!

Meest gelezen bericht

Banner Oriflame

Deze blogpost is 1.810 keer gelezen op mijn website, 3.783 keer gezien op Facebook, 566 keer geliked en 15 keer gedeeld. Ik moet heel eerlijk zeggen, dat had ik werkelijk waar NOOOIT verwacht. Ik ben niet zo heel erg van de reviews, maar als ik een ervaring heb opgedaan die mij nuttig lijkt dan deel ik het graag. Maar heel eerlijk, dit bericht had ik echt binnen een uurtje in elkaar geflanst en dan krijg je er zulke leuke reacties op hahaha. Ik vraag me af waarom ik zoveel tijd steek in andere posts, nee geintje haha. Ik wil iedereen die dit bericht heeft gelezen, heeft gezien, heeft gedeeld ENORM bedanken! Dit was echt heeeel leuk om mee te maken :)!

Positiefjes.nl

5325632276_b71f435981_b

In augustus had ik een bericht geplaatst over Pimp my Shoes met tutorials die ik op Pinterest had gevonden. In oktober werd ik door positiefjes.nl benaderd of zij af en toe een blogpost van mij mogen plaatsen. Eh… ja tuurlijk! Super leuk! Sta je opeens met je hoofd op positiefjes.nl :). Ik kan trouwens iedereen aanraden om ze te liken op Facebook. En dat zeg ik niet omdat ze mijn blogpost gebruikt hebben. Ik vind het heel fijn dat als ik op Facebook zit dat ik positieve berichtjes van hun voorbij zie komen. Het maakt me vaak toch ff aan het lachen en lachen is gezond ;).

It’s a secret

PinkBudget -

Voordat mensen in mijn omgeving gelijk rare ideeën krijgen, nee ik ben niet zwanger. Zo’n geheim is het niet. Wat het wel is.. is dat ik benadert ben of ik in de Flair wilde komen. Meer zeg ik er niet over hahaha. Het enige wat ik erover kan zeggen is dat ik een fotoshoot heb gehad, die enorm gaaf en leuk en spannend was om te doen. Maar het is nog niet uit, dus ik zeg er verder niets over, behalve dat jullie allemaal de Flair mogen kopen in april :). En als hij uit is dan kom ik met een blogpost ‘behind-the-scenes’.

Ik heb afgelopen jaar enorm genoten van alle leuke, lieve reacties en berichtjes die ik heb mogen ontvangen op en over mijn blog! O en ik wil de lieve schatten bedanken die ik heb meegesleurd en nog ga meesleuren in mijn creatieve obsessieve buien. Ik zeg op naar nog een jaar PinkBudget!

Handtekening

 

1 Reactie

  1. Aaaaaah ik word hier zo gelukkig van! <3 Op naar nog een jaar pinkbudget! Je vergelijkingsartikel was trouwens vet handig, ik zeg; meer meer meer! 🙂

    Xx

Reacties zijn gesloten.