Fashion

Winter Favorites: Kerst Outfits

Christmas Outfits BannerOk hup Sinterklaas is het land uit. Kerst komt eraan!! Zoals mijn vriendinnetje Sarah het noemt: Ik heb OCD! Oftewel Obsessive Christmas Disorder :). Mijn hoofd is dus al helemaal in kerstsferen. Of je nu voor het eerst gaat eten bij je schoonouders of een groot familiediner hebt of je bent net zoals mij een nieuwe kerstoutfit is altijd mooi meegenomen. Maakt de kerst toch net even iets leuker. In deze blogpost deel ik wat voor leuke outfit tips ik voor je heb gevonden. Het mooiste is nog, het kost niet zoveel ;).

Mijn kerstboom stond stiekem al op 5 december. Werkte ideaal om een gespannen kind af te leiden en we zouden Sinterklaas vieren bij mijn ouders dus mijn moeders huis was nog in Sinterklaas sferen. Gister liep ik al op mijn werk in een Ugly Christmas Sweater dus ik ben vollop aan het genieten :D. Laat ik gelijk beginnen met die trui:

Ugly Christmas Sweaters (Lelijke Kersttruien)

serverDie van mij komt bij de Action vandaan. Ok, ik heb er twee (kerst heeft immers 2 dagen toch?). Ik heb een rode en een roomwitte. Toevallig geen foto’s van, maar daar ga ik voor zorgen! De laatste keer dat ik in zo’n trui liep was ik denk ik 5 jaar oud met staartjes op mijn hoofd. Deze trend gaat al een paar jaar mee en het duurde even voordat ik mee deed. Vorig jaar ben ik aangestoken door Teni met haar kersttrui met lampjes :). We hebben zo’n lol daarmee gehad dat ik ook wilde! Nou de lampjes heb ik toch achterwege gelaten, maar je krijgt echt hele leuke en lieve reacties als je in een enorm foute trui loopt.

Het viel me wel een beetje tegen hoeveel zo’n trui tegenwoordig kost, ik denk dat ze daarom zo hard gaan bij de Action. Ze hebben ze ook bijvoorbeeld bij de Primark (deze zijn € 13,-):

Primark KersttruienIk heb nog veel meer truien gevonden, maar die waren meestal boven de € 20,-. Ik ben persoonlijk niet bereid zoveel uit te geven voor een trui die ik 2 weken per jaar kan dragen dus die noem ik niet ;).

Basic Black Dress

Altijd handig in je kast, een simpele zwarte jurk want daar kun je zo heerlijk mee combineren. Daarnaast wat ik heel belangrijk vind, het kleed mooi af! Ik heb een paar mooie exemplaren gevonden onder de € 15,-:

Kruidvat True Spirit Damesjurk, €14,99

9029349834782Zeeman Dames Jurk, €11,99

2003886787919_brons-zwart

Primark Zwart Stretchjurkje, €15,-

R35397117054367-xlarge

H&M Jurk met kant, €7,-

hmprod

H&M Jurk met korte mouwen, €10,- (psst, ze hebben sale bij H&M)

hmprod (1)

De kerst legging!

Deze trend had ik even gemist, maar ik vond wat inspiratie op Pinterest en ik vind het eigenlijk wel cool! Al zou ik er wel een jurk boven dragen of een heel groot wijd shirt ;). Dit vond ik op Pinterest:

Collage Christmas Legging

Maar waar koop je zoiets? Nou heel simpel! Bij de Primark, AliExpress of Kersttrui.nl!

Glitters!

Het enige feest waarbij je glitters kan en mag dragen zonder je opgelaten te voelen. Ja tenzij je naar de Toppers gaat ;). Hieronder wat ideetjes voor je:

Primark Zwart hemdje met pailletten, €10.00

Zwart hemdje met pailletten €10.00

H&M Gedrapeerde rok, €10,49

hmprod (2)

H&M Glitterende rok, € 14,99

hmprod (3)

Dat was het voor deze keer! Hopelijk heb je wat inspiratie op kunnen doen voor de kerstdagen of kerstborrels die eraan komen. Volgende week meer kersttips:).

Handtekening