DIY

DIY: Crea bea met pindakaaspotten!

DIY Pindakaaspot FrontIk heb nog nooit zo lang gedaan over een DIY! Niet dat wat ik gemaakt heb zoveel tijd in beslag nam, maar ik kwam gewoon echt tijd tekort de afgelopen 3 weken :S. Ik ben creatief bezig geweest met pindakaaspotten! Ik heb dus altijd dat wanneer ik een goede stevige verpakking zie dat ik het zonde vind om het weg te gooien. Denk aan glazen potjes, flessen, stevige kartonnen doosjes. Ik liep in de Action een maandje geleden en toen kreeg ik opeens een creatieve ingeving voor pindakaaspotten! 

Ik zag namelijk een flesje structuurverf staan en ineens zag ik het voor me! Dus een flesje meegenomen en pindakaaspotten gaan sparen. Nu is dat in ons huishouden niet zo heel moeilijk want zowel manlief als kindlief eten bijna elke dag boterhammen met pindakaas. Om nog even terug te komen over de duur van deze DIY. Als ik alles bij elkaar optel ben ik hooguit 30 minuten bezig geweest en dan tel ik de droogtijd niet mee. Maar je zal hieronder wel zien dat er in de periode dat ik deze DIY heb gemaakt ik wat veranderingen in mijn huis heb gehad.

Kijk met me mee wat ik uitgespookt heb:

DIY Pindakaaspot 1DIY Pindakaaspot 2

DIY Pindakaaspot  3

DIY Pindakaaspot 3.2Ik had eerst de pindakaaspotten met grijze acrylverf geverfd. Ik ging ervan uit dat de structuurverf niet extreem goed zou dekken (dat was een goede aanname). Op deze manier zat er een basis op waar de structuurverf goed op kon pakken.

DIY Pindakaaspot 4 DIY Pindakaaspot 5 DIY Pindakaaspot 6

Hè washitape? Jazeker! Werkt ideaal als afplaktape als je dat niet in huis hebt hihi.

DIY Pindakaaspot 7

Dit is dus de structuurverf die je kunt kopen bij de Action. Maarrrr het is natuurlijk goedkoper als je nog een emmer in de schuur hebt staan, maar goed dat heeft niet iedereen natuurlijk en om er nou voor naar de bouwmarkt te gaan… . Een flesje kost bij de Action € 2,99. Wat je ook nog kan doen is speelzand met wat acrylverf mengen. Zelfde effect :).DIY Pindakaaspot 9 DIY Pindakaaspot 8DIY Pindakaaspot 10 DIY Pindakaaspot 11 DIY Pindakaaspot 12

Op het moment dat ik de tape eraf haalde merkte ik dat ik te voortvarend was, de verf eronder was nog niet droog waardoor ik de verf eraf trok :(.DIY Pindakaaspot 13

Voor als uw oplossingen heb ik een probleem, oh nee dat moet andersom. Het is niet goed te zien op de foto maar ik had dus een heel stuk waar geen verf meer zat. Maar daar had ik een goede oplossing voor! Ze hebben enorm leuke linten bij de Action. Die heb ik eromheen gedaan, je ziet er niets meer van ;).DIY Pindakaaspot 14 DIY Pindakaaspot 15Ik heb textiellijm gebruikt om het vast te plakken.

DIY Pindakaaspot 16

Pas nadat ik dus net deze foto zag viel het me op hoe scheef ik geplakt heb. Ik heb echt een tik dat ik heel slecht dingen recht kan plakken. Stickers op speelgoed plakken is dramatisch voor mij. Op verjaardagen liggen mijn vrienden compleet in een deuk om mij, maar goed. Ik ga dit morgen even corrigeren :D. Maar hieronder het eindresultaat:

DIY Pindakaaspot 17 DIY Pindakaaspot 18 DIY Pindakaaspot 19

En op deze laatste foto kun je zien hoe ik er nu bijzit terwijl ik deze blogpost schrijf :). Genietend van mijn nieuwste aanwinst naast me :).

Hopelijk vonden jullie het leuk! Ik was nog niet klaar met mijn pindakaaspotten. Ik vond namelijk van de week de onderstaande DIY op Pinterest en die wil ik ook maken!!

b160c384fca9962b7743bc78c4d4173fTot volgende week!

Handtekening