DIY

Knutselideeën voor Sinterklaas Surprises

Sinterklaas is in het land! Het zal je niet ontgaan zijn ;). Voor heel veel mensen betekent dit cadeautjes stress voor de kids. Maar voor andere is het de tijd om loodjes te trekken en surprises te maken! Ikzelf maak al een paar jaar geen surprises meer, maar veel mensen om mij heen wel. Dus kwam ik op het idee om surprise ideeën te zoeken en te delen op mijn blog. Ik vond echt zulke leuke dingen ideeën!

Ken je een dame die gek is op make-up, parfum, flesjes, dingetjes en prulletjes? Dan is dit een top idee! Maak vrij eenvoudig een glitter parfumfles van Chanel.

Hou je vast, dit is een fles Champagne:

pineapple-champagne-bottle-fiGeinig hè! Als je nou niet weet wat je voor iemand moet kopen en je weet dat ze van champagne of iets dergelijks houden en van chocola, nou dan is dit een ideaal surprise idee! De tutorial kun je hier vinden.

Als we het toch over chocola hebben:
candytreewmOk het is meer voor kerst dan voor Sinterklaas, maar het is maar net welke draai je eraan geeft ;). Je kunt ook een boom maken van chocolademuntjes of iets dergelijks of het cadeautje in de pot verstoppen. Tutorial is hier te vinden.

Even over een andere boeg:
alligator-affirmation-box-showing-kids-love1Je kan dus je cadeautje erin doen, of briefjes hoe leuk je wel niet bent :P. Maar je kunt natuurlijk ook een rotgeintje uithalen en er een pak boter achterin zetten. Heb je niet van mij ;). Al is deze ook heel leuk voor kids natuurlijk. De tutorial kun je hier vinden.

Deze vind ik zo cute:

snowman-cups

Beetje jammer dat je hem stuk moet maken om bij het cadeautje te komen. Je kunt trouwens ook de bekers een kleurtje geven en er een ander figuur van maken. Een teddybeer bijvoorbeeld. De tutorial is hier te vinden.

Ok de laatste:
photoDe tutorial op de website is niet heel duidelijk. Dus Lianne’s vertaling: Dit is gemaakt van een lege tissuedoos. De bril is gemaakt van toiletrollen met aluminiumfolie. Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik heb heel veel Minion fans om mij heen dus je kan bijna niet stuk als je zoiets maakt ;).

Laatste tip! Mocht je de bovenstaande surprises nou niet leuk vinden, dat kan, dan heb ik nog een hele leuke website voor je. Namelijk sinterklaaslootjestrekken.nl. Op deze website staan sowieso enorm handige tips, maar ze hebben ook een gedeelte met leuke surprise tips.

De foto in het begin met de zwarte laars is trouwens gemaakt door Martine. Ik vond haar op Flickr en ze maakt onwijs mooie foto’s. Kijk maar.

Veel knutselplezier! Tot de volgende keer!

Handtekening

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.

Eén reactie