Beauty,Fashion

Herfst Favorites! – Kleuren Deel 2

Vorige week heb ik mijn liefde kunnen betuigen aan de herfstkleuren momenteel ;). Ik vind die wijnrode/plum kleur zo fantastisch! Maar goed, ik hou zelf niet van enorm lange blogposts, dus ik had besloten het in twee delen te doen. Deze week ga ik meer hebben over make-up en accessoires. Hoe gaan we de herfst kleurrijk doorkomen!

Paars

collage paars herfst 2015

Paars komt terug! Tenminste het is nooit echt weggeweest, maar je ziet het weer meer in de winkels terug. Ik denk dat mijn beste vriendin Sandra daar erg blij mee is ;). Al had ik het leuker gevonden als ze er iets eerder mee waren gekomen want ik heb dit voorjaar me echt rot gezocht naar een paarse jurk voor haar bruiloft :). Maar goed, je ziet eigenlijk heel veel tinten terug. Van mijn nieuwe favo-kleur Plum tot fel paars. Paarse kleding is niet helemaal mijn ding (af en toe in combinatie met grijs), maar wat ik wel leuk vind is paarse make-up. Ik heb groene ogen en dat staat heel goed samen. Vooral paarse oogschaduw. Nou alle favoriete budget make-up merken komen met een paarse range dus we kunnen los dames! De bovenstaande trui en jasje zijn beide bij de Primark te verkrijgen.

Metallic kleurtjes

collage metallic herfst 2015

Ja je ziet en leest het echt goed. We mogen weer glitteren, niet te overdreven maar gewoon een beetje shinen :). Persoonlijk zou ik deze trend alleen met m’n make-up toepassen. Ik ben niet het type die met een glimmende broek zal gaan lopen ;). Maar van metallic ogenschaduw krijg je echt ogen die je van verre aan ziet komen omdat de kleuren zo goed naar voren komen.

Zwart

collage zwart herfst 2015

Eigenlijk zie je momenteel best wel veel zwarte schoenen of gigantisch kleurrijke sneakers. Maar over het algemeen neigen de dames snel naar zwart. Ikzelf ook, hoewel ik geen geld heb voor de bovenstaande Nikes heb ik wel zwarte sneakers, zwarte enkellaarsjes en de overknie laars staat nog op de wishlist. Maar houd die overknie laars in de gaten, die is een enorme opmars aan het maken en ik vermoed dat dit ‘de wintertrend’ gaat worden. Wel lekker warm ;). De bovenstaande schoenen komen bij de H&M vandaan, behalve de sneakers.

Bronnen: Beautygloss & Fashionchick

Tot zover de trends die er al zijn of er nog aankomen rondom de kleuren in de herfst van 2015! Hopelijk gaan jullie er net zoveel van genieten als ik :). Ik ga helemaal los met de lippenstift hahaha.

Bedankt voor het lezen van mijn blog en tot de volgende keer!