Beauty,Fashion

Herfst Favorites! – Kleuren Deel 1

Vorige week belooft, dus deze week en volgende week spendeer ik een blogpost aan de kleuren die we aankomende maanden veel zullen zien. Als je niet zoveel te spenderen hebt moet je het doen met wat je in je kast hebt en daar doe je creatief mee. Wat ik mezelf heb aangeleerd is om even te spieken wat de kleuren zijn voor het aankomend seizoen, heb ik het HELEMAAL niets in die kleur dan moet ik dat seizoen maar niet mee doen of even aan de slag met kleine accessoires. Mijn favoriete middel om outfits te zoeken is Pinterest dus ik kon goede inspiratie vinden!!

Maar wat kunnen we de aankomende maanden verwachten?

Wijnrood

Collage Inspiratie Wijnrood
Ohhh deze kleur vind ik zo leuk!! En ik had echt helemaal niets in deze kleur hahaha. Het eerste plaatje vond ik op Pinterest. Toen bedacht ik me opeens dat ze wijnrode nep leren jasjes bij de Action hebben. Nog beter, ZE ZIJN IN DE AANBIEDING VOOR 5 EURO!!! Dus ik heb er natuurlijk eentje gescoord zodat ik het kan combineren met andere kleuren. Nu nog lekker combineren met een donkere rode lippenstift en tadaaaaa!!

Donkerblauw

collage blauw

Mijn winterjas is donkerblauw dus ja, klaar! Nee geintje, als ik aan blauw denk momenteel dan denk ik aan de spijkerblouse. Daar loopt iedereen momenteel in, inclusief ik. Enige kanttekening is dat je vaak lichtblauw ziet en de herfst vraagt om donkerblauw. Nu komen mijn blousjes bij de Lidl vandaan en die zijn er momenteel dus niet meer. Maar je kunt altijd snuffelen op bijvoorbeeld marktplaats naar dames die de trend alweer zat zijn. Wat ook heel leuk is aan donkerblauw:

collage donkerblauwe truien

Grote truien ;). En die kun je weer voor heel weinig scoren bij de Primark.

Grijs (Jee!)

collage grijs

Deze kleur is al een tijdje in de mode en ik denk omdat het zo’n neutrale kleur is dat dit voorlopig ook wel blijft. Ik heb best wel veel grijs in mijn kast hangen, vooral t-shirts en grote vesten. Het grappig is dat bijna alles bij de Primark vandaan komt omdat zij volgens mij ook wel fan zijn van grijs ;). De truc is om bij de Sale rekken te kijken. Hier hangen ontzettend vaak grijze vesten, echt waar! Mijn favoriete vesten waren maar 5 euro per stuk. Al staat het onderstaande vest nog wel op mijn wishlist (maar hij is € 21,-):

R35397117342693-xlarge

Kleuren Bron: FashionChick

Volgende week deel 2! Maar dan met make-up combinaties ;).

Handtekening