Persoonlijk

Even voorstellen… Lianne

Collage Me FrontToen ik met mijn blog begon werd ik vooral gevolgd door mijn eigen vrienden en familie. Maar inmiddels kan ik trots zeggen dat mijn blog ook gelezen wordt door mensen die ik helemaal niet ken. Klinkt heel raar deze zin, maar het is toch echt de waarheid :). Maar ik kan me voorstellen dat als je mij niet kent je wel nieuwsgierig bent naar de dame achter PinkBudget. Dus deze week wijd ik een blogpost aan mezelf :). Even lekker afgezaagd: Hoi ik ben Lianne! Ik ben 27 jaar, gelukkig getrouwd en mama. 

Gelukkig getrouwd

collage met Pat

Ik ben sinds 2011 getrouwd met Patrick. Misschien heb je zijn naam al eens voorbij zien komen, al noem ik hem vaak ‘manlief’ ;). Maar hij denkt vaak mee met mijn blog of helpt me met ideeën of het uitvoeren van DIY’s. Als hij niet van één van zijn hobby’s (auto’s, voetbal, stoeien met de kleine) geniet is hij aan het werk als automonteur (ja het is mega handig als je man automonteur is hahaha). Ok genoeg over Patrick, we gaan verder :).

Mijn kleine man

Collage met Dean

Mijn kleine man heet Dean. Hij is mijn alles (al zeggen alle moeders dat over hun eigen kind hihi).

Veel mensen vragen me of ik niet een mama blog wil maken. Logisch want ik heb overal een antwoord op, een mening over en ik ben immers moeder. Ik heb er echter altijd een heel simpel antwoord op: Nee. Heel eerlijk, ik lees zelf niet eens dat soort blogs of forums. Als ik vragen heb over opvoeden of iets dergelijks dan vraag ik het altijd aan de moeders om me heen.

Werk en Teni

20150922_101303

Mijn werkgever is Byte (inmiddels al 6 jaar 🙂 ). Ik werk daar op de supportafdeling met fantastische collega’s. We zijn echt een hecht team en ik ben blij dat ik daar deel van uit mag maken. Byte sponsort ook mijn blog net als die van Teni (Fitbeauty). Nou was dat even een mooi bruggetje. Ik zit naast Teni en door haar ben ik zo enthousiast geworden over bloggen en ben ik zelf ook een blog gestart. Als er iemand vol enthousiasme en passie met haar blog bezig is dan is het wel Teni. Bij Byte hebben we Teni’s blog zien groeien en bloeien en dat is ontzettend gaaf. En dan helpt die lieverd ook nog eens met mijn blog :). Wat jullie namelijk niet meekrijgen is dat zij mij leert hoe je dingen moet aanpakken of hoe je om moet gaan met Google Analytics (leuke tool, onmogelijk om mee te werken als je niet weet hoe het werkt haha).

Hobby’s en interesses

collage interessesIk denk dat dit allemaal wel voor zich spreekt ;). Maar ik heb nog veel meer dingen waarvan ik kan genieten. Zo ben ik een enorme muziekliefhebber (echt serieus!) en kan ik uren kijken naar dansprogramma’s op televisie. Ook blijf ik thuis voor de The Walking Dead 🙂 en American Horror Story momenteel. Mijn favoriete filmgenre is horror en actie. Ik had het er laatst nog over tijdens de lunch bij Byte, maar ik kijk echt nooit chickflicks. Not my thing.

Ik kan niet zo heel goed tegen stilte in huis dus bij ons staat altijd wel de televisie aan of de radio. Als ik maar iets hoor haha. Als ik aan het bloggen of knutselen ben ’s avonds dan zit ik vaak met een koptelefoon op lekker muziek te draaien. Dan weet ik zeker dan mijn mannen er geen last van hebben ;).

IMG_7212Twee keer per jaar loop ik ook nog vrolijk rond te banjeren in Haarlem. Daar ben ik vrijwilliger bij Bevrijdingspop en het Houtfestival. Elk jaar is het weer een sport om m’n nagels niet te breken :). Op papier ben ik best wel een meisje meisje, ik houd van make-up en kleding en nagellak en schoenen en tassen, maar ik heb ook zeker wel een kant die wat steviger is haha.

Zo dat was het voor deze keer, er is nog zoveel meer te vertellen en personen te delen met jullie, maar wil je me beter leren kennen dan zal je mijn blog moeten blijven lezen haha. Hopelijk tot volgende week!

Handtekening