Beauty,  Fashion

Herfst Favorites! – Producten

Het is herfst!!! Ok mijn favoriete seizoen is lente, maarrr de herfst is ook wel leuk ;). Al mag die regen van mij wegblijven want mijn haar gaat er enorm van pluizen. Los daarvan vond ik het tijd om eens te kijken wat we in dit seizoen kunnen verwachten. Verschillende bloggers hebben hier al over geschreven en mijn favoriete merken hebben ook al hun herfstplannen op hun sites staan dus het was weer heerlijk genieten van alle leuke dingen die eraan komen :D!

HOERA nieuwe Essence gellak kleurtjes!!

csm_751197755875_a639f399d8
csm_751200755875_7fd27e3ff0
csm_751221755875_87eaffa6bf
csm_751223755875_bfcb8d5b91

Essence introduceert vanaf oktober (ja nog even wachten en dan sprinten dames ;)) 4 nieuwe kleuren voor de Gellak. Nou mocht je het gemist hebben, ik ben een HUGE fan hiervan dus ik ben er klaar voor! De kleurtjes zijn nog leuk ook! Niet heel erg herfstig, maar mijn keurmerk krijgen ze haha.

Onmisbaar in mijn tas momenteel: De Catrice Beautifying Lip Smoother

54441
54443
79214
79215
8971469914142

Wat zijn deze tubes fijn! Ik heb er zelfs drie in mijn tas zitten haha. Catrice krijgt het voor elkaar om een fijn product dat niet vies ruikt of smaakt in een handige tube te proppen. Ik kan het aanbrengen zonder te kijken in een spiegel. Die applicator is gewoon super fijn, niet zo’n plastic tuutje waar ik niets mee kan. Catrice had al drie kleurtjes en introduceert nu drie nieuwe kleuren, vermoedelijk omdat meer dames het ontdekt hebben ;). Het is wel iets duurder dan wat ik normaal aan zoiets zou uitgeven. Bij de Kruidvat zijn ze € 3,59.

Long Lasting Lippenstift van Catrice

54413
54414
79193
79195


Ok, de lippentift hadden ze al net als die lip smoother, maar Catrice heeft ook nieuwe Long Lasting lippenstift. Ik kan je verklappen die heb ik op in de bovenste foto (de kleur die ik op heb is 070 Plum & Base ). Hij bleef ook letterlijk de hele dag zitten haha. Ik kreeg van de week heel veel complimentjes toen ik een leuk kleurtje lippenstift op had gedaan. Dat was voor mij de aanmoediging die ik nodig had om weer eens de lippenstift voorraad aan te vullen. Ik vind mooie lippenstift fantastisch, maar ik heb er een hekel aan als ik het overal aan afsmeer en het aan mij tanden blijft plakken. De lippenstift van Catrice heeft de test vandaag doorstaan ;).

Ik heb nieuwe make-up kwasten van de Hema 😀

contour-blusher-kwast-11200953-product_rd
foundation-kwast-11200940-product_rd
oogschaduwpenseel-11200958-product_rd
poeder-kwast-11200942-product_rd

Ok dit is mijn slechtste budget tip, want zo goedkoop zijn die kwasten helemaal niet :(. Eigenlijk vind ik 3 à 4 euro voor een kwast best veel. Maar ik vond dat ik mezelf wel weer eens mocht verwennen en ik was wel echt toe aan nieuwe kwasten. Ik vind het toch wel prettig om na 2 jaar uit hygienische redenen nieuwe kwasten te kopen ;). Ik was bij de Hema voor wasmiddel en koffie, maar ik loop dan toch altijd even langs de make-up. Toen zag ik allemaal mooie kwasten die mijn naam riepen. En zacht dat ze zijn!! Ik ben helemaal happy!

Helemaal niet nieuw, maar ik wilde deze toch noemen:

Reinigingsmelk van de Hema

Schrijfjes banner

Bij de Hema zijn ze langzamerhand een nieuwe lijn gezichtsproducten aan het introduceren. Het heet ‘it’s my beautiful skin day’. In die lijn zit een heel klein flesje reinigingsmelk. Ik weet niet wat erin zit, maar het is fantastisch!!!!!!! Het ruikt lekker, het irriteert niet mijn ogen en ik kan ook echt niet meer zonder. Helemaal leuk is dat de Hema momenteel een actie heeft zodat je de tweede voor de halve prijs krijgt. Een flesje kost één euro.

Dat waren momenteel mijn favoriete producten. Volgende week heb ik een blog voor jullie over de kleuren die we gaan zien in de herfst ;).

Handtekening