Persoonlijk

Even rustig geweest.. vakantie en een Pinkbudget update

Benidorm IsleHet is even rustig geweest op mijn blog. Ik heb namelijk 14 dagen genoten van het Spaanse weer. Tenminste genieten… de eerste dagen ben ik verschrikkelijk ziek geweest en we hebben ook een paar dagen regen gehad. Maar ja als je het druk hebt gehad en je hebt dan opeens vrij dan ontkom je er vaak niet aan dat je ziek wordt. Het zal voor veel mensen niet onbekend voorkomen ;). Maar daardoor kon ik ook niet bloggen want ik heb echt plat gelegen :(.

Ik heb ook geen interessante vakantiefoto’s voor jullie :). Maar ik heb wel alle tijd gehad om na te denken over nieuwe artikelen en ideeën voor mijn blog. Ik zit boordevol ideeën en ik vind het leuk dat m’n blog groeit dus ik heb ook toekomstplannen gemaakt! Met een beetje mazzel mag ik binnenkort een gastblog plaatsen en ik heb ook wat lieve mensen benadert die als deskundige advies willen geven op mijn blog. Super gaaf en super lief!!

Ook heeft iemand (ik weet niet wie maar super bedankt!) mijn blog aangemeld op Bloglovin’! Ik kwam erachter doordat het me opviel dat de zoekmachines van Bloglovin’ tussen mijn bezoekers zaten. Ik vind het super gaaf! Ook omdat ik nog nooit ervan gehoord had dus daar ben ik ook blij mee Bloglovin is een website/app waarmee je je favoriete blogs kunt volgen en lezen. Wanneer er dan een nieuw artikel geplaatst wordt ontvang je hiervan bericht. Ik ben het gelijk zelf gaan gebruiken. Ik heb ook een Bloglovin’ knop toegevoegd waardoor je ook vanuit mijn site blogs aan je eigen account kunt toevoegen :).Bloglovin PinkBudget

Houd mijn blog dus goed in de gaten! Er komen hele leuke dingen aan :)!

Handtekening

Follow

Lianne - PinkBudget

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt.

Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.

Dit vind je misschien ook leuk...