Persoonlijk

Even rustig geweest.. vakantie en een Pinkbudget update

Benidorm IsleHet is even rustig geweest op mijn blog. Ik heb namelijk 14 dagen genoten van het Spaanse weer. Tenminste genieten… de eerste dagen ben ik verschrikkelijk ziek geweest en we hebben ook een paar dagen regen gehad. Maar ja als je het druk hebt gehad en je hebt dan opeens vrij dan ontkom je er vaak niet aan dat je ziek wordt. Het zal voor veel mensen niet onbekend voorkomen ;). Maar daardoor kon ik ook niet bloggen want ik heb echt plat gelegen :(.

Ik heb ook geen interessante vakantiefoto’s voor jullie :). Maar ik heb wel alle tijd gehad om na te denken over nieuwe artikelen en ideeën voor mijn blog. Ik zit boordevol ideeën en ik vind het leuk dat m’n blog groeit dus ik heb ook toekomstplannen gemaakt! Met een beetje mazzel mag ik binnenkort een gastblog plaatsen en ik heb ook wat lieve mensen benadert die als deskundige advies willen geven op mijn blog. Super gaaf en super lief!!

Ook heeft iemand (ik weet niet wie maar super bedankt!) mijn blog aangemeld op Bloglovin’! Ik kwam erachter doordat het me opviel dat de zoekmachines van Bloglovin’ tussen mijn bezoekers zaten. Ik vind het super gaaf! Ook omdat ik nog nooit ervan gehoord had dus daar ben ik ook blij mee Bloglovin is een website/app waarmee je je favoriete blogs kunt volgen en lezen. Wanneer er dan een nieuw artikel geplaatst wordt ontvang je hiervan bericht. Ik ben het gelijk zelf gaan gebruiken. Ik heb ook een Bloglovin’ knop toegevoegd waardoor je ook vanuit mijn site blogs aan je eigen account kunt toevoegen :).Bloglovin PinkBudget

Houd mijn blog dus goed in de gaten! Er komen hele leuke dingen aan :)!

Handtekening

Follow