DIY,  Persoonlijk

Één van mijn inspiratiebronnen: Brooke van WhatsUpMoms

maxresdefaultIk denk dat iederen (sowieso elke blogger denk ik) wel een inspiratiebron heeft. Een grote inspiratiebron van mij is Brooke Mahan van WhatUpMoms. Ik vind haar ideeën super leuk en ik kan uren luisteren hoe zij enthousiast verteld over haar DIY’s. Het mooie is dat haar motto is om mooie dingen te maken voor haar gezin op met een budget. Nou dat komt aardig overeen met mijn passie :). Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat wat zij soms goedkoop vind ik dat soms niet vind. Maar los daarvan ik vind haar zo leuk. Vandaag wil ik een paar van mijn favoriete vlogs van haar delen met jullie :).

Ik denk dat als je ergens in het leven aan begint je altijd wel op zoek gaat naar een rolmodel, want ja, de meeste mensen hebben gewoon een voorbeeld nodig of een richtlijn voor wat ze zelf willen doen. Brooke is er echt eentje voor mij. Ze maakt leuke vlogs, heeft leuke ideeën, heeft een leuk kind en een verschrikkelijk mooi huis. Nou ideeën -> check, leuk kind -> check, leuk huis -> ja bijna ;), leuke vlogs -> lijkt me heeeeel leuk in de toekomst 😀 ! Maar wat ik het leukste vind is dat zij tegen problemen aanloopt die zo verschrikkelijk herkenbaar zijn. Dan heb ik toch af en toe zo momentje ‘Zie je nou, het ligt niet aan mij’ hahaha.

Leuk verhaaltje is dat ik WhatsUpMoms niet eens zelf heb gevonden op het internet. Dat was mijn lieve man. Die kwam een filmpje van haar tegen via Facebook. Dat had hij binnen seconden naar me toegestuurd, echt zo lief <3.

Een paar van mijn favoriete video’s (dit is een hele kleine greep):

Ze is overigens ook heel goed in parodieën maken ;).

Mocht je nou denken: ‘Hé dat wil ik ook! Maar WTF is mod podge?’ Geen paniek, je kunt het meeste wat zij gebruikt kopen bij de Action, Xenos (!) of bij een winkel met knutselspulletjes. Mocht je nu net als ik een obsessie krijgen en geen tijd hebben om uitgebreid te gaan shoppen, de Xenos heeft tegenwoordig een webshop (AWESOME!!). Ook geeft ze vaak alternatieve producten aan als je geen Amerikaanse producten standaard in je kastje hebt staan ;).

Hopelijk heb ik jullie blij gemaakt met een nieuw YouTube kanaal om te volgen :).

Handtekening