DIY

DIY: Schilderij met knopen

Front DIY knopenZo dat is al weer een tijdje geleden. Maar het is weer eens tijd voor een DIY. Daarnaast staan er een paar in de wachtrij dus de komende weken komen er meer aan! Vandaag: Creatief een schilderij met knopen maken :). Ik heb een kleine variant gemaakt, maar hiermee kun je echt heel veel maken! 

Laten we beginnen bij het begin ;). Wat heb je nodig:
SmK wat heb je nodigZowel het zelfklevende tape en de knopen bij de Action vandaan. Maar veel winkels met knutselartikelen kun je dit vinden. Het karton is van de Kinder Bueno. Ik vond het zo’n handige verpakking dat ik het bewaard had. Maar je kunt ook een klein canvas kopen of met karton.

Wat gaan we doen?
SmK wat moet je doen1. Ik heb eerst het zelfklevende tape op de omranding geplakt.
2. Daarna heb ik op een vel een hartje getekend.
3. Na 4 pogingen had ik een hartje waar ik tevreden mee was.
4. Vervolgens heb ik ze met een lijmpistool vastgelijmd. Heel eerlijk moet ik bekennen dat dit niet de makkelijkste lijmmethode was. De volgende keer gebruik ik secondelijm. Dat laat tenminste niet zoveel lijmresten achter.
5. Ehm ja dat was het al hahaha. Wachten totdat het droog is en je kunt het neerzetten of neerhangen :).

DIY knopen

Ga je dit ook maken? Ik wil foto’s zien!! Je kunt ze naar me mailen via info @ pinkbudget.nl.
Handtekening

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.