Beauty

Multifunctionele producten

15400885524_5c7c57cf55_zWat is nog beter dan goedkope producten? Producten die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken! Multifunctionele producten! Daar houd ik van :). Vandaag een blog post over producten die hieraan voldoen :). 

Product #1 Vaseline
137252647_88e1c81be5_o

Ik heb hier al een hele blogpost aan gewijd ;). Maar Vaseline kun je echt voor heel veel doeleinden gebruiken. Een kleine samenvatting:

 • Je kunt Vaseline gebruiken als je droge handen of lippen hebt;
 • Parfum blijft langer zitten als je eerst vaseline opsmeert;
 • Nooit meer klungelen met nailart. Je smeert gewoon vaseline op je nagelriemen ;);
 • Je kunt het gebruiken voor vollere wimpers;
 • Om ervoor te zorgen dat je geen haarverf op je voorhoofd smeert;
 • Om te zorgen dat je geen last van je oren als je goedkope oorbellen draagt;
 • Om makkelijker je nagelriemen terug te duwen;
 • Als scheergel :);
 • Eigen beauty producten maken!
 • Vaseline wordt ook gebruikt in de auto branche (wist ik ook niet, hoorde ik van mijn mannetje). Nee niet voor wat jullie denken, keringen en pakkingen worden hiermee ingesmeerd (Ik weet ook niet wat dat zijn, maar ik vind het zo lief dat hij met me meedenkt :)).

Super handig die pot Vaseline!

Product #2 Lipstick of lipgloss
Naast dat je het op je lippen kunt smeren kun je het dus ook gebruiken als blush/rouge. Super handig!! Ik heb dus ook geen blush meer in mijn make-uptasje ;). Scheelt weer ruimte hahaha. Hoe je dat dan moet gebruiken? Dan moet je even het filmpje hieronder kijken:

Product #3 Mascara
Nog zo’n leuk product dat je stiekem voor meer kunt gebruiken. Met mascara kunt je natuurlijk je wimpers krullen, kleuren en langer maken. Maaaarrrr, je kunt het ook gebruiken als eyeliner. Of om je wenkbrauwen bij te werken als je donkere wenkbrauwen hebt. Of ff snel grijze haren wegwerken (sorry schuldig ;)). Ik heb zelf namelijk ook bruine mascara. Je weet nooit wanneer je het nodig hebt hahaha.

Product #4 Rijst
6161292419_c9dcc85d4d_z

Huh? Wat? Rijst? Ja rijst!! Naast dat je er heerlijke gerecht mee kunt maken is dit je redmiddel als je je telefoon of tablet per ongeluk in het water laat vallen. Serieus! Dit heeft bij mij al 2 telefoons gered. Ik ben namelijk een klutsei en vergeet altijd dat ik een telefoon in mijn kontzak zit. Maar als je dan twee dagen je telefoon in een bak rijst legt dan zorgt de rijst ervoor dat er geen vocht meer in verstopt zit. Super!! Scheelt je een nieuwe telefoon kopen :).

Product #5 Natuurazijn
Natuurazijn is echt zooo handig. Let op, ik heb het over natuurazijn, niet schoonmaak azijn ;). Weet je waarvoor je natuurazijn (wat 50 cent kost) kunt gebruiken:

 • Even in de brandnetels gezeten? Even natuurazijn eroverheen
 • Last van muggenbeten en niets in huis daartegen? Natuurazijn erop! Dat geldt ook voor kwallenbeten.
 • Stinkende sportschoenen? Sponsje met natuurazijn erin en de volgende dag is het weg.
 • Daarnaast werkt het fantastisch om apparaten of kranen te ontkalken. Ik vind de reclames van Antical fantastisch, maar je hebt het dus niet perse nodig.
 • Het werkt tevens schimmeldodend. Dus als je schimmel in je badkamer hebt dan moet je even je flesje azijn opentrekken.
 • Als wasverzachter! M’n was ruikt echt veel beter en minder chemisch. Ik heb best wel vaak dat een wasje een paar uur in de machine moet blijven zitten, vervolgens komt er een lucht uit mijn wasmachine, daar wordt je dus niet vrolijk van. Maar als ik natuurazijn gebruik is dat dus niet het geval. Hoera!! Daarnaast is het ook goed voor je wasmachine.

Volgende keer weer 5 producten die super multifunctioneel zijn ;). Ik ben er dol op hahaha!

Handtekening