Beauty,Budgettips

Goede goedkope zonnebrand

Yes dit weekend gaat het dan eindelijk zomer worden! Als we het KNMI tenminste mogen geloven :). De bikini gaat al geshopt worden en laat dat mooie weer maar komen! Maareh je wil natuurlijk niet gelijk het eerste weekend als een tomaat op maandags op school of op je werk komen :). Dus smeren maar!! Maar hoe kom je aan een goede goedkope zonnebrand?

Ja maar ik heb nog zonnebrand van vorig jaar?!
Dat is mooi! Maar ik zou het toch niet gebruiken. Elk jaar wordt de factor van de zonnebrand gehalveerd. Als je het dus koopt is heeft het een SPF van 10 en het jaar daarop is het nog maar SPF 5. Heb je dus niet helemaal iets aan en ik zou het risico niet nemen. Überhaupt weten welke factor je moet hebben? Kun je hier vinden :).

Cool ze hebben bij de Discount winkel zonnebrand met korting!!
Super handig! Maar weet jij hoelang het al in de opslag lag voordat het in de winkel geplaatst is? Het kan natuurlijk een bulk van vorig jaar nog zijn die niet op is gegaan. Dan zit je dus met een zonnebrand die gehalveerd is qua SPF. Dan heb je inderdaad goedkope zonnebrand, maar is het ook goed? Je kan natuurlijk altijd even op het label kijken in welk jaar het uitgegeven is. Maar mijn voornaamste tip is dat zonnebrand nou net iets is waar je niet op moet besparen.

Goede goedkope zonnebrand

Ok maar wat dan?
Ja hoor daar is weer een tip van mijn vriendinnetje Sarah (ze weet niet eens dat ik haar ga noemen in deze blogpost :P). Zij vertelde een keer dat zij fan is van de zonnebrand van de Lidl. Even wat achtergrond informatie, Sarah verbrand verschrikkelijk snel want ze is een ginger :). Dus zij zal absoluut weten waar ze het over heeft ;).

Het mooie aan de zonnebrand van de Lidl is dus dat het ongelofelijk goedkoop is en dus erg goed werkt! Oh en die grote flessen daar doe je makkelijk maar dan echt heel makkelijk de hele zomer mee en je houd genoeg over om 5 vrienden te voorzien van zonnebrand. Ok, ik houd weer op hahaha. Je leest het al, ik ben ook fan :).