Beauty,  Budgettips

Budget Life hacks die je wellicht nog niet kende

Onder het motto elke besparing is er 1 heb ik vandaag een lijstje gemaakt met tips oftewel life hacks. Je komt ze overal tegen maar sommige zijn echt briljant! En omdat ik altijd graag tips deel die ook zelf ontdekt heb op internet heb ik ze allemaal opgespaard en voor jullie op een rijtje gezet!

diy-home-hacks-72

1. Deuken in je kleed of tapijt fixen
Zo leuk als je je bank of je tafel verplaatst en er blijven van die deuken over. Weet je dat het super simpel is om dat op te lossen! Namelijk met ijsklontjes :). Hoe dan? Dat kun je lezen op Fluff.

life-hacks-how-to-make-your-life-easier-42

2. Steek je diepe kaarsen aan met spaghetti
Hè? Ja dacht ik ook. Je kunt natuurlijk lange lucifers kopen, maar een pakje goedkope spaghetti is leuker voor je budget. Je kunt die dus gewoon aansteken en gebruiken als lange lucifer om die lastige half opgebrande kaars weer aan te steken!

992147b3e2_1393253717_Gebruik-een-nietmachine-als-je-een-sleutel-aan-je-sleutelbos-wilt-doen__list-noup

3. Gebruik een ontnieter als je een sleutel aan je sleutelbos wilt doen
Deze tip kwam ik tegen op Upcoming! Wat een idee! Ik heb natuurlijk acrylnagels en die wil ik niet beschadigen voor een sleutel. Maar dit is natuurlijk mega handig!

life-hacks-9

4. Gebruik een muffin bakvorm voor de sausjes bij een BBQ
Dit is hilarisch. Het scheelt je afwas en het ziet er ook nog eens super cute uit (ik heb een roze :)). Zo’n bakvorm kun je dus een dubbele functie geven!

beach-mobile-protector-300x300

5. Gebruik een oude zonnebrand fles als tas op het strand
Nou wie dit verzonnen heeft die mag van mij een prijs ontvangen. Hoe slim is dit bedacht. Je gebruik een oude fles van bijvoorbeeld zonnebrand en je doet hier je telefoon, geld en sleutels in. Tja je fles zonnebrand zal niet zo snel gestolen worden ;).

f8d80d4112494de7a0338368483f92e9

6. Gebruik een broodbinder onder je teenslippers
Mijn teenslippers halen vaak het einde van de zomer niet. Dat kom waarschijnlijk ook omdat ik ze voor een euro koop, maar deze zomer ga ik het anders aanpakken. Ik heb namelijk de onderstaande tip onder al mijn slippers :). Ff een paar weken gespaard en onze lunchdame bij Byte lief aangekeken :).

85b53f52a66f55159543516ea03329e0

7. Feestje? Tijd voor lichtgevende nagels!
Dit zou ikzelf nooit bedacht hebben. Maar ik vind het hilarisch!!

48d76ebe6e7361f83027cf81f5986888

8. Lees het plaatje 😛
Eh nee dat wist ik dus niet hahahahaha.

295a5d54b9f35dcceb19c54fe8ddf21b

9. Ruimte te kort in je kledingkast? Gebruik een kledinghanger en doucheringen!
Ja deze tip gebruik ikzelf al maanden. Scheel zoveel ruimte! Let op, het hangertje hieronder is heel stevig en kan dus veel t-shirten hebben. Ik kan er op mijn goedkope kledinghangers een stuk of 12 kwijt. 

376b327aea1f18ca1ef32752f8c319a4

10. Geen vliegjes in je drinken deze zomer!
De laatste life hack voor deze keer. Men neme cakevormpjes. Je doet die ondersteboven op een glas. Je steekt er een rietje in en voila! Geen vliegjes, mieren of andere beesten die meegenieten van je drinken :).

Binnenkort meer budget life hacks!!