Budgettips

Leuk cadeau: snel vouwen met de Vouwplank!

Ik ben jarig geweest afgelopen zondag! Van mijn moeder heb ik een heel leuk cadeau gekregen waar ik super blij mee ben! Ok ik zal eerlijk bekennen, ik heb een top weekend achter de rug want ik ben zo verschrikkelijk verwend door iedereen :)! Maar daar ga ik een andere keer over bloggen. Vandaag ga ik bloggen over het cadeau van mijn moeder: de Vouwplank!

unnamed

Ik hoor je gewoon denken ‘de vouw wattes’? Ik ben een beetje een rare, maar ik kan enorm genieten van een kast met nette stapeltjes. Nu ben ik niet zo goed in vouwen, dus doet mijn lieve mannetje dit altijd. Maar het kan altijd netter! Dus had ik iets leuks gezien bij mijn moeder en dat wilde ik ook graag. Bij mijn moeder ligt namelijk alles perfect in de kast dus ik wilde haar geheim weten. Nou dit was dus de vouwplank.

Mijn man heeft compleet in een deuk gelegen want gisteravond ben ik dus de hele avond aan het vouwen geweest met m’n vouwplank. Dat ding is zo verschrikkelijk handig en leuk hahaha. Het mooiste is nog dat mijn kast er steeds beter uit begint te zien. Zelfs shirtjes die onmogelijk op te vouwen zijn luisteren naar de vouwplank. Super handig! Daarnaast gaat dit dus sneller dan met de hand vouwen (bij mij in ieder geval, want vouwen is niet mijn ding 😉 ). En daar hou ik dus verschrikkelijk van, want alles wat mij tijd bespaart is meegenomen :).

Ja maar hoe werkt het dan?

Nou zo:

upsell_magische_vouwplank_1

Hoeveel kost het dan?
Niet zoveel gelukkig, anders had ik het niet op mijn blog gezet ;). Je kunt deze plank bij verschillende partijen krijgen:

De Vouwplank resultaat

Ik ben helemaal happy met m’n vouwplank. Wat een uitvinding!!

Bonuskoopjes voor  € 9,95
Tommy Teleshopping voor  € 9,95
Hij is ook bij andere partijen iets duurder beschikbaar, maar die keus is aan jou :).

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.