Persoonlijk

Hoe was bevrijdingspop 2015?

DSCN6421Nou in 1 woord: Fantastisch!! Ondanks dat ik maar halve kracht kon werken vanwege mijn nekklachten heb ik enorm genoten. Het was echt weer waanzinnig. Met een topteam hebben we weer een fantastische week gehad. Maar goed, lezen is 1 ding, ik heb natuurlijk foto’s!

Alle credits voor de foto’s gaan naar Elise Stienstra. Zij heeft namelijk al deze foto’s gemaakt. Mijn dank is groot Elise!!

DSCN5528
Regina is 1 van mijn 2 beste vriendinnen. Wij hebben elkaar leren kennen op Bevrijdingspop in 2008. Destijds waren we allebei ‘broodjessmeerders’. Tegenwoordig ben ik dat nog steeds ;), maar Regina is mijn coordinator want ze is crewcatering coordinator. Hoe cool is dat!! Op deze foto zijn wij lijstjes aan het maken voor de boodschappen. Tja dat moet ook gebeuren :).DSCN5525
Gerardo is al jaren omgedoopt tot mijn ‘festivalvader’. Tegen Regina zeg ik altijd mama en tegen Gerardo papa. Ik weet het, het klinkt heel raar maar we hebben er een hoop lol mee :).
DSCN5542
Daar is een actiefoto! Wat doe ik namelijk het meeste tijdens Bevrijdingspop: broodjes smeren :).
DSCN5570
Veel broodjes, heeeeeeeeeel veel broodjes 🙂
DSCN5672
Ik val eigenlijk altijd af tijdens Bevrijdingspop omdat je hard aan het werk bent. En in mijn geval veel meer in beweging bent dan dat ik normaal gesproken. Maar als je deze foto ziet dan geloofd niemand mijn meer hahahaha…
DSCN5790
Ander onderdeel van mijn taak tijdens Bevrijdingspop is het buffet. Mensen mogen namelijk niet zelf hun eten opscheppen, dit doen wij. Heeft voornamelijk te maken met werkhanden die onder het vuil zitten, die wil je niet echt in je eten hebben :). Al is het mijn lieverd die op deze foto staat en die wast netjes zijn handen 😉
DSCN5966
Tussendoor moet je ook even een computer virusvrij maken. Van alle markten thuis 😉
DSCN6331
Eigenlijk heb ik twee festivalmama’s. Lieve Karin zie ik namelijk ook als mijn festivalmoeder :). Karin en ik gaan altijd liedjes zingen samen. Een paar jaar geleden was het ‘ Hello, is it me you’re looking for? ‘. Als iemand suggesties heeft voor volgend jaar?

 

 

 

 

 

 

DSCN6421
Ondanks dat ik 5 mei weinig meekrijg van het festival zelf vind ik het fantastisch om te zien hoe zo’n podium opgebouwd wordt tijdens zo’n week. Van wat metalen buizen en vloerplanken en een paar doeken kunnen ze zo’n waanzinnig podium maken. Echt zo bijzonder om mee te maken! #trotsoponsbouwteam
DSCN6513
The wall of shame wordt dit altijd genoemd. Maar in de crewcatering hebben we muurtje gemaakt met foto’s van alle medewerkers in de backstage catering en bar. Goed zoeken, ik zit er echt tussen 🙂
DSCN6546

Het Jupiler podium was ook fantastisch mooi weer dit jaar
DSCN6521
Elk jaar wordt het drukker bij het herdenkingsconcert op 4 mei. Elk jaar moeten er meer stoelen neergezet worden :). Ik vind dat altijd heel indrukwekkend.
DSCN6618
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel stoelen
DSCN6783
Ok 5 mei begon niet helemaal zoals wij bedacht hadden. Hoewel het noodweer bij ons gelukkig meeviel hebben we toch 2 stevige stortbuien met wat onweer moeten incasseren. Pizza met een beetje regenwater smaakt vast lekker ;). Maar gelukkig konden we om 15.15 uur open :)!
DSCN6825
En niet heel lang nadat het terrein open ging werd het druk, heeeeeeeeel druk! Ik vind het elk jaar weer waanzinnig hoe dat eruit ziet. Al die blije mensen die genieten van de muziek en de gezelligheid. Daar doen we het als vrijwilliger natuurlijk ook voor!
DSCN6946
En toen was het weer afgelopen. Elk jaar nadat het afgelopen is gaan we altijd even foto’s maken van het terrein dat leegstroomt en de troep die daarna achterblijft. Dat is echt een waanzinnig gezicht :).
DSCN6852
Ok toch nog twee foto’s van de mensenmassa. Echt zo gaaf om te zien :).
DSCN6855
Is everybody happy?
DSCN6973
Op 6 mei gaat het dan opeens heel snel. Het terrein is dan altijd heel snel opgeruimd. Dan zie je opeens bijna niets er meer van terug 🙁 .
DSCN7194
Op 7 mei gaat de medewerkerstent weg, dan moeten de spullen eruit, dat gaat dan met karretjes. De tent was alleen iets hoger dan verwacht hihi. Dan moet je hem begeleiden met 6 mensen 😀
DSCN7202
Elise is onze topper! Zij heeft ook al deze foto’s gemaakt :).
DSCN7492
Op de laatste dag hadden we een afsluit etentje. Je moet toch afkicken nadat je een week lang met een topteam op de lip heb gezeten ;). Maar het was super gezellig, al mis ik wel iedereen al.
DSCN7586
Er worden elk jaar prijzen uitgereikt voor vrijwilligers. Sinds vorig jaar zijn we begonnen met de gouden pollepel voor catering topper van het jaar. Door de vaste vrijwilligers kon er gestemd worden. Drie keer raden aan wie ik deze mocht uitreiken :)… Aan onze lieve Regina. Lieffie je heb hem verdient! Ik ben super trots op je!!
DSCN7497
Dus het zit er weer op… Nog maar 51 weken snik snik

 

 

 

 

Lianne - PinkBudget

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt.

Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.

Dit vind je misschien ook leuk...