Budgettips,  Fashion

De zomer komt eraan: Goedkope Bikini shoppen!

De zomer komt eraan! Ok de laatste dagen is het niet echt te zien. Maar als de zon tevoorschijn komt dan gaat het bij mij kriebelen! Op jacht naar een leuke bikini! Maar ja, kieskeurig als ik ben, mag het natuurlijk weer niet teveel kosten. Leuk die reclames van Hünkemoller, maar ik weiger 30 euro te betalen voor een bikini. Het heeft amper stof immers ;)! Maar waar ga je dan wel een goedkope bikini shoppen?

Ok ik ben best wel erg. Ik heb nog nooit meer dan 15 euro uitgegeven aan een bikini of badpak hihi. Ik vind het gewoon zonde om er meer aan uit te geven. Dus ik heb aardig wat uurtjes achter Google gezeten om bikini’s te vinden die aan mijn eisen voldoen. Wat heb ik gevonden:

Primark:

Goedkope bikini's Primark 1
Goedkope bikini's Primark 2
Goedkope bikini's Primark 4
Goedkope bikini's Primark 3

Zeeman:

Ja ook bij de Action voor €4,99:

Goedkope bikini's Zeeman
Action bikini €4,99

Kom jij een goedkope bikini tegen onder € 10,-? Laat het me weten! Dan kan ik het delen op mijn blog :).

Bronnen: Primark, Action, Zeeman

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.