Eten & Drinken

Budgetmaaltijd – Pasta, Pesto en Kip

Pasta Pesto Kip

Mijn beste vriendin heeft dit een keer voor me klaargemaakt met zalm en daardoor kwam ikzelf op het idee om de zalm te vervangen met kip. Is toch net iets goedkoper ;). Daarom wil ik het graag met jullie delen hoe je pasta met pesto en kip kunt maken! 

Ingredienten Pasta Pesto Kip

Wat zit erin en wat kost het?

Pasta – € 0,92
Groene Pesto – € 0,89
Kipfilet – € 3,64
Totaal: € 5,45

Hoe maak je het klaar?

1. Vul een pan met water en breng deze aan de kook
2. Snij de kipfilet in kleine blokjes
3. Doe de pasta in de pan met water en kook deze zolang als dat op de verpakking staat
4. Bak de kipfilet gaar in een koekenpan.
5. Wanneer je pasta klaar is giet deze af.
6. Doe de pasta en de kipfilet in een bak en voeg het hele potje pesto toe.
7. Roer de geheel door elkaar en je bent klaar!

Het mooie aan dit recept is dat wat er overblijft, dat zou je de volgende dag als lunch kunnen eten bijvoorbeeld? Het is namelijk koud ook erg lekker om te eten!

Ook bij dit recept even een kleine disclaimer. Alle prijzen die ik noem zijn indicaties, elke supermarkt heeft eigen merken en eigen prijzen natuurlijk :).

Binnenkort kom ik met meer recepten!

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.