Eten & Drinken

Budget Maaltijd – Macaroni met spinazie, Boursin en spekjes

Weer een recept! Mijn man kan ook heel goed koken en dit is toch wel één van zijn favoriete recepten. Ik zou dit zelf namelijk nooit bedacht hebben. Het is overigens niet aan te raden dit te eten voordat je een date hebt ;). Dit recept kun je gebruiken voor 4 personen. Maar goed, hoe meer spinazie en macaroni des te meer mensen kunnen genieten ;). Maar hoe maak je dit klaar?

Ingredienten voor Macaroni Boursin spekjes

Wat zit erin en wat kost het?
Macaroni – € 0,69
Iglo Spinazie à la crème deelblokjes – € 0,95
Boursin – € 1,21
Spekjes – € 1,29
Totaal: € 4,14

Hoe maak je het klaar?
1. Vul een pan met water en breng deze aan de kook
2. Neem een grote koekenpan en doe hier hier de spinazieblokjes in. Laat deze helemaal smelten totdat ze niet meer definieerbaar zijn als blokjes ;).
3. Doe de macaroni in de pan met water en kook deze zolang als dat op de verpakking staat
4. Voeg de Boursin toe aan je pan met spinazie
5. Bak vervolgens in een aparte koekenpan (hierdoor worden je spekjes krokant, maar die hoeft niet persé. Je kunt ze ook toevoegen in je pan met spinazie en Boursin)
5. Zorg ervoor dat je pan met spinazie en boursin lekker suddert, maar let op, het moet niet koken.
6. Wanneer je macaroni klaar is giet deze af.
7. Voeg je saus, macaroni en spekjes bij elkaar in een mooie schaal. Klaar is Kees!

Let op, alle prijzen die ik noem zijn indicaties, elke supermarkt heeft eigen merken en eigen prijzen natuurlijk 🙂

Bon appetit!

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.