Beauty

Update: Essence Gellak – mijn bevindingen en tips

csm_2_504739b66e
Ik heb vorige week dolenthousiast geblogd over de nieuwe Essence Gellak. Nou ik ben zeker nog steeds fan en enthousiast! Maar ik heb ook wat dingen ontdekt die ik graag deel!

Wat is namelijk het geval! Bij mij ging de nagellak al na 3 dagen chippen en bij mijn moeder zat het na drie weken nog. Hoe dan? Nou mijn moeder had iets gebruikt wat ik niet had gebruikt. Zij had namelijk ook de Base Coat en Top Coat gebruikt speciaal voor de Essence Gellak. Ik had mijn ‘gewone’ Base Coat en Top Coat gebruikt. Maar die werken blijkbaar minder goed dan deze ;). Dat moest ik natuurlijk ook hebben, dus gelijk gehaald en uitgeprobeerd. Het zit er nu sinds gisteravond op en het zit na een dag werken er nog steeds perfect op, dus we gaan zien hoelang hij bij mij blijft zitten.

csm_Teaser_schritt_67b90de6d9Het grappige is dat Essence dit zelf ook op hun website zeggen, maar goed, je leest snel ergens overheen ;). Ze hebben het ook laten testen door hun Facebook volgers. Benieuwd naar de resultaten? Die kun je hier vinden.

Blijft natuurlijk een feit dat ook deze nagellak het niet overleeft als je de badkamer gaat schoonschrobben ;). Daar gebruik ik overigens altijd van die charmante huishandschoenen voor want anders overleven mijn acryl nagels ook niet ;).

Nog een leuke (tijdelijke) tip is dat bij de Kruidvat deze week alle Essence make-up 2e halve prijs is! Dus nu is het moment om in te slaan! Heb je geen Kruidvat in de buurt? Ze bezorgen ook :).

Hopelijk hebben jullie iets aan deze update en tips!

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.