Spullen versieren met kant

Yes de Action heeft weer wat leuks! Namelijk kant met plakrand! Ideaal, want je kan het overal op plakken en van alles versieren en opleuken! Op bloempotten, op lampenkappen, of een fotolijstje, op je telefoonhoesje, noem het maar op!!

Vaas

Ik ben bijvoorbeeld een vaas versieren met kant, staat super leuk en als ik het zat ben dan haal ik het er gewoon weer vanaf. Tip: Als je het eraf haalt en er blijft een plakrand op je glas zitten. Gebruik dan een beetje Glassex en een theedoek. Je hebt het er dan zo vanaf.

SONY DSC

Of die saaie agenda, die heb ik ook opgeleukt met wat kant. Makkelijker dan dit krijg je het niet! Kiezen, kijken en plakken maar!

1462211

Oh ja! Het kost € 0,89 per 2 rolletjes! De moeite waard dus :).

Lianne - PinkBudget

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt.

Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.

Aanbevolen artikelen