Beauty

Nieuw: Essence Gellak – Ik ben al fan

Banner Essence GellakEssence heeft wat nieuws (ja sorry ik ben als budgetfreak gek op dit merk)! Ze hebben de oude nagellaklijn eruit geknikkerd (kijk even bij je drogist want de oude lijn kun je nu voor € 0,50 à € 1,00 kopen). Daarvoor in de plaats is de Essence Gellak gekomen! Nu ben ik zelf niet zo van de reviews maar dit wilde ik heel graag met jullie delen.Wat is namelijk het geval? Een flesje kost € 1,69 (bij de Kruidvat) en je doet er vrij lang mee. Ik heb het zelf vandaag opgedaan, maar ik heb mijn moeder al als testpersoon gebruikt. Ik heb namelijk zelf Acryl nagels en daar blijft sowieso je nagellak langer op zitten (werkt serieus echt heel goed). Maar….. mijn moeder heeft inmiddels al dik twee weken mooie roze Essence Gellak op haar nagels en er zit nog geen beschadiging op(!). Kleine toevoeging, ze heeft een basecoat en een topcoat gebruikt.

Een ander voordeel is dat de kleur heel goed pakt. Met 1 hooguit 2 laagjes ben je al klaar! Ik heb er echt een hekel aan als ik een mooie nagellak koop en vervolgens zie je het niet terug op je nagels. Ja…. na 10 laagjes, maar ja dat ziet er niet uit. Bij de Gellak van Essence heb je dat probleem niet. Ik heb nu 6 kleurjes en alle 6 zien er fantastisch uit. Oh en als je er 3 koopt krijg je er nog een leuke etui bij ook (zie ook de foto bovenin ;)).

Ik ben dus fan!! Dus lakken maar!

DIY lakken maar

 

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.