Je kledinghangers anti slip maken – Deel 1

6350601192_51840dbee5_zPrachtig die mooie zijde blouse of dat mooie topje met die brede halsopening. Beetje jammer alleen dat ze nooit op een kledinghangertje blijven hangen. Nu zijn de kledingfabrikanten zo aardig om lusjes aan je kleding te naaien, maar die knip ik er bij de eerste keer dragen al uit. Die gaan namelijk irriteren ;). Maar hoe zorg je ervoor dat je niet bakken aan geld hoeft uit te geven aan anti slip kledinghangers? Nou even een middagje creatief je eigen kledinghangers anti slip maken :)!

Je hebt zoveel manieren om dit te doen dat ik het niet allemaal in 1 blogpost kan plaatsen. Dit is typisch een probleem waar ik zoveel oplossingen voor weet ;). Dus binnenkort kom ik met een deel 2 mocht hier geen oplossing tussen zitten die jou leuk lijkt!

Optie 1: Draai katoen om je kledinghanger heen

Collage kledinghanger katoenWat heb je nodig:
Je hebt hiervoor een bolletje katoen nodig en een kledinghanger uit je kast. Dit kan met alle soorten kledinghangers (voor zover ik weet). Lukt het niet om een goed knoopje te leggen kun je altijd het begin even vastlijmen met een lijmpistool of met secondelijm. Daarna is het een kwestie van draaien maar! Het mooie aan deze oplossing is dat je bijvoorbeeld je hele kledinghanger hiermee kan bekleden. Dan heb je ook nog kledinghangers in leuke kleurtjes!

Optie 2: Loombandjes!

Collage kledinghanger loom elastiekjesWat heb je nodig:
Heb je nog ergens loombandjes? NIET WEGGOOIEN OF WEGGEVEN! Het zal je verbazen waar je die kleine elastiekjes allemaal voor kan gebruiken! Onder andere voor je kledinghangers ;). Doordat het kleine rubber elastiekjes zijn is het lekker stroef, ideaal dus om je kledinghanger anti slip te maken! En ze zijn er in allemaal leuke kleurtjes dus je kan helemaal los gaan met je creativiteit.

Binnenkort dus deel 2 hoe je jouw kledinghangers anti slip kan maken!

Lianne - PinkBudget

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt.

Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.

Aanbevolen artikelen