DIY

DIY: Papieren bloemen potjes

Papieren bloemen potjesIk was bezig met mijn krans van toiletrollen waarbij ik dezelfde bloemetjes gebruikte. Diezelfde avond kon ik doorpakken met mijn volgende DIY. Die bloemetjes kun je namelijk overal voor gebruiken! Waaronder op een bierglas plakken zodat je papieren bloemenpotjes kunt maken ;).

Wat heb je nodig?
DIY potjesNou eigenlijk niet zoveel. Twee pakjes met papieren bloemetjes bij de Action vandaan en twee bierglazen.

Wat heb ik gedaan?
diy bloemenpotjes1. Ik heb eerst het bierglas ontvet met Glassex. Daarnaast zit er aan de bloemetjes een klein staaldraadje. Dit heb ik eraf geknipt.
2. Toen ben ik de bloemetjes rondom gaan plakken met een lijmpistool
3. Ik heb het vijf minuten laten drogen, het mooie aan een lijmpistool is dat de lijm mega snel droogt.
4. Dat was het al! Klaar :).

Je kunt het gebruiken als bloempotje maar ook als waxinelichthouder. Kleine waarschuwing, ik zou geen echte waxinelichtjes gebruiken maar nep lichtjes. Dan weet je zeker dat het niet gevaarlijk is.

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.