Beauty,  Budgettips

Conditioner als scheerschuim?


Ik heb iets ontdekt! Nou ja ik eigenlijk niet, maar een goede vriendin van me, maar los daarvan. Het weer wordt mooier, dus hello sunshine, goodbye hair on my legs :P. Een goede vervanging voor scheerschuim is conditioner! Wie had dat gedacht?!

Help! Mijn scheerschuim is op!

Een vriendin van mij (Sarah) die vertelde tijdens een BBQ dat zij eens bij gebrek aan scheerschuim is gaan Googlen naar een goed alternatief. Zij heeft toen gevonden dat je conditioner kan gebruiken als scheerschuim. Dit heeft erin geresulteerd dat ze een jaar al geen scheerschuim meer heeft gekocht maar alleen maar conditioner gebruikt!

Zelf proberen?

Ik deed er een beetje lacherig over, want ik dacht ‘maar dat prikt toch of zo?’ en ‘Wat een raar idee, daar zou ik nooit aan gedacht hebben’. Maar goed, het is nog steeds een beetje koud buiten mijn huid is ontzettend droog. Zelfs zo droog dat ik dus al een week mijn benen niet geschoren had omdat ik een beetje huiverig was geworden dat het erger zou worden. Toen dacht ik opeens aan de tip van Sarah, want ja, als je droog haar hebt gebruik je ook conditioner. Dus hup onder de douche en proberen maar. Nou ik heb heerlijke zachte benen en oksels!

Het mooie is dat het inmiddels een uur later is en mijn benen voelen nog steeds niet droog en trekkerig maar heerlijk zacht aan. Wie had dat gedacht ;).

Stiekem een vakantietip

Dus ga je met vakantie en moet je vliegen en mag je niet zoveel meenemen? Nou laat je scheerschuim thuis en neem alleen conditioner mee. Je hebt niet zoveel nodig en het werkt dus echt heel goed :).

Ik ga in ieder geval geen scheerschuim meer kopen want ik heb nog genoeg conditioner staan ;).